A doua generatie EMBA University of Hull incepe cursurile

Comunicat de presa 2016-02-26
A doua generatie EMBA University of Hull incepe cursurile

Dr. Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA: “Aceasta scoala de business este o experienta noua, 100% britanica, pentru o noua generatie de leaderi”.

 

A doua generatie EMBA University of Hull, formata din 26 de persoane, incepe cursurile in acest weekend. Cursantii vor avea ocazia sa se bucure de experienta 100% britanica oferita in Cluj-Napoca de scoala de business.

 

Membrii acestei generatii EMBA provin din top management si middle management, din industrii precum inginerie, banking, brokeraj, IT, medicina, resurse umane, arhitectura, telecomunicatii, consultanta, educatie etc. Media de varsta este de aproape 34 de ani.

 

Dr. Andrew Taylor, Director al Programului EMBA, declara:  “Aceasta scoala de business este o experienta noua, 100% britanica, pentru o noua generatie de leaderi. Businessul va fi inteles din mai multe perspective prin dezvoltarea calitatilor antreprenoriale. Bun venit noii generatii EMBA University of Hull!”

 

EMBA University of Hull este acreditat de AMBA - The Association of MBAs, precum si de AACSB - The Association to Advance Collegiate Schools of Business, de aceasta din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume. University of Hull este in top 200 cele mai importante universitati din lume, conform Times Higher Education.

 

Cursurile scolii de business sunt sustinute de profesori de la University of Hull si sunt organizate la Univesitatea Babes-Bolyai, unul dintre partenerii acestei initiative. Din cele 13 module, unul are loc in Marea Britanie. Stilul de predare si de examinare este similar scolilor de business pe care University of Hull le are si in alte tari, deschise  pe parcursul a 20 de ani. Diploma de absolvire a acestui EMBA este internationala, acordata de University of Hull.

 

EMBA University of Hull a fost lansat in 2015, prin colaborarea dintre reprezentanti ai mediului universitar si ai celui de business, Universitatea Babes-BolyaiUniversity of HullBanca Transilvania si Electrogrup.