Aproape 5.500 de persoane au intrat in fiecare zi pe Intreb BT, in 2019. Peste 1.000 de intrebari cu raspunsuri despre banking

Comunicat de presa 2020-01-20
Aproape 5.500 de persoane au intrat in fiecare zi pe Intreb BT, in 2019. Peste 1.000 de intrebari cu raspunsuri despre banking

Intreb BT a avut un numar record de vizitatori anul trecut, peste 2 milioane, ceea ce inseamna +55% fata de 2018 si aproximativ 5 milioane de vizite. 


Acesta este cel mai mare program online de educatie financiara al Bancii Transilvania, conceput ca un canal de suport online, cu informatii Q&A despre banking, produse si servicii BT. Incepand cu anul trecut, platforma are continut multimedia, cu materiale video.


3 tendinte remarcate de Banca Transilvania:

•    Tot mai multe persoane acceseaza Intreb BT de pe telefon (75%);
•   Cele mai cautate subiecte au fost: diferenta card de credit – card de debit; cum se obtine un imprumut; codul SWIFT, IBAN-ul contului bancar si adrese ale sediilor BT;
•    Cea mai mare parte dintre vizitatori au intre 25 si 34 de ani (35%).

“Prin Intreb BT, banca are propriul motor de cautare de informatii pe care il pune la dispozitia clientilor si nu numai. Am crescut continutul de la un an la altul, am inclus multimedia, ne bucuram ca interesul se vede in cifre. Ca prioritate in perioada urmatoare, vom transforma categoria #Studentiepebune in locul in care tinerii gasesc toate raspusurile cu privire la banking: online si la indemana.” - declara Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing si Comunicare, Banca Transilvania.


Platforma cuprinde 30 de categorii de informatii, cum sunt: Cont curent, Credite, Depozite, Carduri, BT24, BT Pay, Apple Pay, Creditare responsabila, Operatiuni sau BT Store.


Intreb BT a fost lansat acum aproape 6 ani si a crescut cu ajutorul clientilor bancii si al echipei BT, care contribuie permanent cu idei de intrebari si raspunsuri.


Banca Transilvania | Comunicare & Relatii Publice


Multimedia: Comunicat de presă online | Newsroom | Imagini BT

Follow BT pe Twitter: informații-cheie în momente-cheie

Detalii presă: comunicare@btrl.ro