Banca Transilvania lanseaza campania online #HappyHomeDays pentru cei care au planuri pentru casa si acasa

Comunicat de presa 2020-09-21
Banca Transilvania lanseaza campania online #HappyHomeDays pentru cei care au planuri pentru casa si acasa

 

Banca Transilvania lanseaza o noua campanie de shopping bancar online, #HappyHomeDays, pentru cei care au planuri pentru casa si acasa. Campania vine in perioada 21 – 25 septembrie a.c. cu oferte pentru persoanele care au in plan achizitionarea unei locuinte, construire, reamenajare sau redecorarea casei.

 

Oferta poate fi accesata pe siteul BT si aduce reduceri si alte beneficii la creditul imobiliar/ipotecar, creditul de nevoi personale, respectiv la cardul de cumparaturi STAR Forte si Gold. Partenerii BT in aceasta campanie sunt Dedeman si Vivre.

 

“Ne-am inspirat pentru tematica acestei campanii din planurile romanilor de a avea standarde noi pentru locuinta lor. Perioada prin care trecem ne-a facut sa descoperim sensuri noi pentru acasa, care a devenit locul in care petrecem mai mult timp cu familia sau  locul din care lucram. Iar cumpararea unei case este un eveniment in viata oamenilor. Am ales cele mai bune produse pentru #HappyHomeDays pentru a sustine oamenii sa isi indeplineasca visul.” - afirma Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing & Comunicare, Banca Transilvania.

 

Oferta #HappyHomeDays:

  • Creditul imobiliar/ipotecar in lei pentru achizitie, modernizare, construire  sau refinantare imprumut de la alta banca: 5,06% dobanda variabila (IRCC + 2,65%); zero comision de analiza si de evaluare. Oferta standard a bancii este 5,36% (IRCC + 2,95%) pentru persoanele care primesc veniturile in cont BT/5,66% (IRCC + 3,25% pentru cei care nu primesc veniturile la BT; 400 de lei comision de analiza, respectiv 500 de lei pentru apartament si 750 de lei comision de evaluare casa.
  • Creditul de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viata si somaj, cu dobanda fixa in lei: 7,49% si zero comision de analiza. Oferta standard a bancii este 9,5% dobanda pentru persoanele care primesc veniturile in cont la BT/10,5% pentru cei care nu primesc veniturile in cont BT, respectiv 200 de lei comision de analiza.
  • Pachet de produse: creditul de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viata si somaj, cu dobanda fixa in lei: dobanda fixa este de 7,25% (fata de  9,5% pentru persoanele care primesc veniturile in cont la BT/ 10,5% pentru cei care nu primesc veniturile in cont BT) + cardul de cumparaturi STAR Forte cu 100 de puncte STAR (echivalentul a 100 de lei) si 12 rate fara dobanda la Dedeman si Vivre la toate cumparaturile facute pana la finalul lunii octombrie.
  • Cardul de cumparaturi STAR Forte: 100 de puncte STAR (echivalent a 100 de lei) si 12 rate fara dobanda la Dedeman si Vivre la toate cumparaturile facute pana la finalul lunii octombrie.
  • Cardul de cumparaturi STAR Gold: 150 de puncte STAR (echivalent a 150 de lei) si 12 rate fara dobanda la Dedeman si Vivre la toate cumparaturile facute pana la finalul lunii octombrie.  

Pana acum, BT a lansat campanii de shopping bancar online cu 15 tematici inspirate din trenduri, evenimente sau sarbatori.