Banca Transilvania lanseaza primul card dedicat clientilor Sucursalei BT Italia

BT Italia 2015-11-26
Banca Transilvania lanseaza primul card dedicat clientilor Sucursalei BT Italia

Banca Transilvania lanseaza cardul CiaoBT, dedicat clientilor persoane fizice a sucursalei BT din Roma. Este un card de debit, in euro, contactless, care ofera acces la banii din contul curent in euro deschis la Sucursala BT Italia. Poate fi folosit pentru plata cumparaturilor de zi cu zi, oriunde in lume, inclusiv online. 

Clientii beneficiaza de urmatoarele gratuitati cu cardul CiaoBT: comision zero pentru emitere si administrare, comision zero pentru doua retrageri lunare de numerar de la bancomatele din Italia, precum si pentru abonamentul BT24 Internet Banking.

 

Pentru cardul CiaoBT se poate aplica in doua moduri:

  • Online
  • La Sucursala BT Italia, pe Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B (Roma). Programul este luni, marti, miercui si vineri, intre orele 8 si 16.30, sambata, intre 8.30 si 11.30, iar joia este program prelungit, intre orele 8 si 18.

 

Designul cardului BT are o tematica etno, romaneasca, cu o cromatica inspirata din culorile nationale ale Romaniei si Italiei.

Clientii BT Italia care au carduri beneficiaza de consultanta inclusiv in limba italiana, prin echipa Call Center a Bancii Transilvania.

Platile cu cardurile contacless, asa cum este cel mai nou card BT, sunt mai rapide, pentru plata cumparaturilor fiind nevoie doar de apropierea cardului de terminalul contactless, la comercianti. In plus, daca valoarea cumparaturilor este de pana la 25 de euro, nu mai este nevoie de introducerea PIN-ului.