Banca Transilvania ofera discount la creditul de nevoi personale cu rate fixe

Informatii campanie 2019-04-16
Banca Transilvania ofera discount la creditul de nevoi personale cu rate fixe

Persoanele care doresc un credit de nevoi personale Practic BT cu rate fixe in lei beneficiaza de discount in cadrul unei campanii a Bancii Transilvania, care are loc in perioada 16 aprilie – 31 mai a.c.Dobanda este de 8% (in loc de 10,5%) la creditul cu asigurare de viata si somaj, respectiv de 8,5% (in loc de 10,9%) la cel fara asigurare. Se pot imprumuta pana la 100.000 de lei in maxim 48 de ore pentru planuri personale.

 

• Pentru Practic BT se poate aplica online si in oricare dintre cele peste 500 de sedii BT.

• La 30 de minute de la aplicarea online, se poate afla suma care poate fi imprumutata, iar in unitatile BT aceasta informatie se afla pe loc. Online se pot realiza inclusiv simulari pentru a afla orientativ valoarea ratelor.

• Discount-urile se acorda tuturor, indiferent daca persoanele respective primesc sau nu venitul la BT.

• Perioada pe care poate fi luat acest credit este de pana la 5 ani, interval in care cele 60 de rate vor fi egale.

• Comisionul de analiza este zero.

• Campania este destinata inclusiv celor care doresc sa refinanteze la Banca Transilvania creditele de la alte banci.

 

Exemplu: Daca o persoana primeste veniturile in cont BT si opteaza pentru creditul Practic BT cu asigurare, pentru un imprumut de 20.000 lei, pe o perioada de 5 ani, cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare de 8% pe an, rata lunara este de aproximativ 400 de lei. DAE este de 9,33%, costul total al creditului este de 4.886 lei, iar valoarea totala care trebuie platita este de 24.886 lei. Asigurarea, inclusa in costul total al creditului, este de 560 lei.

 

Banca Transilvania a acordat in 2018 aproape 65.000 de credite cu dobanda fixa clientilor persoane fizice, credite care au avut ca destinatie mai ales amenajarea locuintelor, achizitii auto, consolidarea mai multor produse de creditare si alte proiecte personale. Aproape 70% dintre clienti au optat pentru varianta cu asigurare, in crestere cu 12% fata de media de pana acum.