Banca Transilvania sustine si in acest an Walking Month. Start inscrieri in concursul caritabil

Responsabilitate & implicare sociala 2019-08-21
Banca Transilvania sustine si in acest an Walking Month. Start inscrieri in concursul caritabil

Au inceput inscrierile in competitia caritabila Walking Month, destinata tuturor celor care doresc sa faca mai multa miscare si sa contribuie in acelasi timp la o cauza sociala.

 

Concursul este organizat de Betfair Romania Development, in parteneriat cu Banca Transilvania. Cele doua companii sustin toate costurile programului, in asa fel incat 100% din taxele de inscriere platite de participanti vor reprezenta donatii care vor fi integral directionate pentru a achizitiona, dota si pune in functiune prima ambulanta sociala din Transilvania.

 

Inscriere si participare:

  • Primul pas in ceea ce priveste inscrierea in competitie este descarcarea aplicatiei Walking Month din Apple Store sau Google Play pentru a crea un cont sau pentru a reactiva contul de la editia precedenta, pentru a face donatii pentru ambulanta sociala, pentru a alege pachetul de participare, precum si pentru a forma o echipa.
  • Perioada inscrieri: 19 august – 11 septembrie
  • Toti concurentii din Cluj-Napoca care se inscriu in prima saptamana vor castiga automat primul premiu: o livrare gratuita cu un meniu oferit de HomeFresh.
  • Durata competitie: 16 septembrie – 15 octombrie
  • In functie de numarul pasilor facuti pe perioada competitiei, participantii pot castiga premii precum: vacante, abonamente la festivaluri sau la sali de sport etc.

 

Cauza sociala & ce inseamna ambulanta sociala:

Ambulanta sociala va fi un centru mobil de servicii, dotat cu echipamente medicale si un mini-birou, care va calatori in zonele rurale, izolate sau marginalizate din Romania, unde accesul la servicii medicale sau sociale de baza este dificil sau lipseste. Voluntarii ambulantei vor oferi servicii medicale de baza si servicii sociale, cum sunt: ajutor in relatia cu autoritatile statului, consultanta juridica sau asistenta pentru victimele violentei domestice.

 

Ganduri despre proiect:  

  • „Walking Month este o initiativa cu adevarat deosebita, prin care incurajam atat solidaritatea fata de o cauza nobila, dar si un stil de viata sanatos si contribuim la crearea unor obiceiuri bune. Ne bucuram ca suntem alaturi de Walking Month si este inca o oportunitate sa ramforsam valorile puternice pe care BT la are si atasamentul nostru fata de comunitate” - Sergiu Mircea, director coordonator marketing si comunicare, Banca Transilvania.

 

  • Anul acesta, vorbim despre a uni doua Romanii diferite. La Cluj, ca in alte orase mari ale tarii, accesul la servicii medicale si sociale nu este o problema: medicul de familie e aproape, institutiile au sedii, ghisee si reprezentanti. La doar cativa kilometri de marile orase, situatia e radical diferita: de multe ori nu exista nici macar medic de familie, sunt mii de oameni care nu au acte sau care nu isi cunosc drepturile. Am descoperit asemenea comunitati prin programele de CSR ale Betfair Romania Development; daca, pana acum, am donat calculatoare si echipamente similare pentru scolile din mediul rural, acum ducem acest efort la un alt nivel, alaturi de Banca Transilvania si cele doua organizatii care vor gestiona ambulanta sociala: AHS si Beard Brothers” - Andreea Misaras, coordonator Walking Month din partea IT Betfair Romania Development.