BT a inaugurat Sucursala Italia, in prezenta Excelentei Sale, dna Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia

BT Italia 2014-02-10
BT a inaugurat Sucursala Italia, in prezenta Excelentei Sale, dna Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia

Banca Transilvania, singura banca romaneasca din Italia, a inaugurat oficial Sucursala BT Roma. Evenimentul a inceput cu momentul taierii panglicii de catre Excelenta Sala, doamna Dana Constantinescu – Ambasadorul Romaniei in Italia, dl Horia Ciorcila – Presedintele Consiliului de Administratie BT, dl Roberto Marzanati – Vicepresedintele Consiliului de Administratie al bancii si dl Omer Tetik – directorul general BT.

In cadrul discursului sustinut cu aceasta ocazie, dl Horia Ciorcila a declarat: \"Ideea extinderii bancii noastre in Roma s-a nascut anul trecut, in primavara. Aceasta a fost primita cu entuziasm de toata lumea – de la actionari, la angajati. Iata ca, la cateva luni de la acel moment, vedem ca ideea s-a materializat. Speram ca in Italia sa avem succesul din Romania. Sa fie intr-un ceas bun!\". De asemenea, dl Omer Tetik a afirmat, in cadrul discursului sau: \"Italia este o piata noua pentru noi, o provocare. Romanii de aici au, de acum inainte, prin Banca Transilvania, banca lor\".

Mesajul dnei Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia, in cadrul Guest Book-ului evenimentului, este urmatorul: \"Bun venit la Roma si mult succes primei banci romanesti in Italia, Banca Transilvania. Afaceri cat mai profitabile pentru banca, pentru clientii romani si cei italieni\".

Banca s-a bucurat, la inaugurare, de prezenta unor oficialitati locale, colaboratori, clienti – romani si italieni.