BT, partener al conferintei “Inovatia in banking”, organizata de Wall-Street

Comunicat de presa 2016-05-30
BT, partener al conferintei “Inovatia in banking”, organizata de Wall-Street

Publicatia online Wall-Street.ro a organizat astazi, 30 mai, conferinta “Inovatia in banking”, iar Banca Transilvania a fost unul din partenerii evenimentului. Subiectul principal a fost digitalizarea serviciilor si a interactiunilor cu clientii, in contextul evolutiei tehnologiei si a influentei sale in toate domeniile, inclusiv in cel bancar.

Temele conferintei au fost complexe – de la trecerea la omnichannel in banking-ul de retail; evolutia si tendintele in segmentul canalelor electronice; credite bancare online: cat de aproape suntem de acest moment; cum se transforma bancile in era digitala, la cea despre siguranta interactiunilor cu banca in era digitala. La eveniment au participat reprezentanti ai bancilor, dezvoltatori de solutii IT,  specialisti in marketing si publicitate, manageri ale unor companii care folosesc solutii bancare inovatoare etc.

Digitalizarea inseamna tehnologie, eficientizare, intelegerea asteptarilor noilor generatii de bancheri si de clienti, dar si o premisa pentru cresterea gradului de bancarizare in Romania.