BT sustine proiectul ”Orice campion are un inceput”. Victor Hanescu vine la Cluj

Responsabilitate & implicare sociala 2014-09-26
BT sustine proiectul ”Orice campion are un inceput”. Victor Hanescu vine la Cluj

Banca Transilvania sustine evenimentul „Orice campion are un inceput”, organizat in Cluj-Napoca, in 29 septembrie, la Winners-Tennis Club. Victor Hanescu, jucator de tenis de top 100 ATP, vine in Cluj, pentru a incuraja copiii pasionati de sportul alb. Acestia vor avea ocazia sa aiba cateva schimburi de mingi cu Victor Hanescu, sa primeasca sfaturi despre tenis, dar si autografe.

 

Programul „Orice campion are un inceput” s-a desfasurat pana acum in Bucuresti, Craiova si Curtea de Arges, iar prin intermediul sau tenismenul si-a propus sa contribuie la dezvoltarea acestui sport in randul juniorilor. „Cand vad atata dorinta de afirmare si talent in fiecare colt al tarii, sunt convins ca Romania are viitor in tenisul mondial” afirma, cu aceasta ocazie, Victor Hanescu.

 

Banca Transilvania a imbratisat chiar de la inceput ideea de a fi printre partenerii acestui eveniment. Organizarea sa in Cluj-Napoca a fost un motiv in plus pentru BT de a se implica, asa incat copiii iubitori de tenis, viitori campioni, sa aiba ocazia sa il intalneasca „acasa” pe Victor Hanescu.