Castigatorii celor 3 burse la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

Responsabilitate & implicare sociala 2015-01-27
Castigatorii celor 3 burse la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

Castigatorii burselor oferite de Ziarul Financiar si de SIF Moldova pentru EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca sunt urmatorii: Cristina Spirescu – consultant fiscal, KPMG, Bucuresti, Marius Moldovan – senior auditor, Deloitte, Cluj-Napoca si Vlad Botos – global product manager, Wolters Kluwer Financial Services, Cluj-Napoca. Acestia sunt prezentati inclusiv de ZF, editia online si print din 27 ianuarie a.c. Fiecare dintre cele trei burse oferite este in valoare de 15.000 euro.  

 

EMBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume. Cursurile vor incepe in 21 februarie a.c. si sunt sustinute de profesori de la University of Hull, la Universitatea Babes-Bolyai, in Cluj-Napoca. Durata programului este de 2 ani si este organizat pe 12 module, dintre care unul va avea loc in Marea Britanie. Curricula, predarea cursurilor si examinarea sunt in stil britanic, dupa modelul scolilor de business deschide de University of Hull, in decurs de 20 de ani, in Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. Diploma de absolvire este internationala, acordata de universitatea britanica mentionata.

 

Scoala de business este sustinuta de Banca Transilvania, University of Hull din Marea Britanie, Electrogrup si de Universitatea Babes-Bolyai.