Horia Ciorcila, Omer Tetik si Aurel Bernat, printre cei mai admirati oameni din business

Comunicat de presa 2020-11-02
Horia Ciorcila, Omer Tetik si Aurel Bernat, printre cei mai admirati oameni din business

 

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, Omer Tetik, CEO BT si Aurel Bernat, Director General al BT Asset Management, au fost desemnati printre cei mai adminati oameni din business. Premiile au fost primite in cadrul Galei CEO Awards 2020, organizata de Business Magazin la finalul lunii octombrie a.c. Evenimentul a adus impreuna executivi si fondatori de companii, iar tematica din acest an a fost Sfaturi pentru mine tanar.

Pe baza desemnarilor comunitatii de afaceri din Romania, Business Magazin a realizat doua clasamente, 100 cei mai admirati CEO din Romania si 100 de tineri manageri de top. Reprezentantii BT au fost in primele 10 locuri din aceste clasamente.

Declaratiile reprezentantilor BT, la eveniment: 

Horia Ciorcila:

"Sunt mai mult decât onorat pentru premiu şi mulţumesc pentru desemnare. Care e mesajul meu pentru tineri, mai ales pentru cei din business?

Lumea este intr-o schimbare continua, cu o viteza fara precedent, iar de aceea tinerii trebuie sa incerce sa fie cat mai adaptabili, deschisi la schimbari si la incercari care sa le asigure experiente diferite. Ideal ar fi sa faca ceea ce le place pentru ca pasiunea face intotdeauna diferenta. Sa stie sa isi aleaga prietenii, sa se inconjoare cu oameni de calitate, care sa ii ajute sa creasca si de la care sa aiba ce invata mereu.

Educatia este esentiala in toate formele ei pentru a fi cat mai bine pregatiti, dar si pentru a avea o minte deschisa si curaj sa treaca peste provocari. Adevaratul challenge ni-l da viata".

Aurel Bernat:

"Este foarte important in viata sa incerci. Dar cand iti dai seama ca directia nu e buna – in business sau personal – cel putin sa se termine repede si sa ai timp sa te redresezi. E esential sa ai oameni aproape si o organizatie care te sustine si te scoate in fata. Sfat profesional? Best-effort, adica orice activitate am face, sa dam tot ce putem, ce avem mai bun si sa fim multumiti de ceea ce facem".