La multi ani pentru Simona Halep! Mesajul Bancii Transilvania si al romanilor a ajuns la Paris

Stire cu suflet 2020-09-27
La multi ani pentru Simona Halep! Mesajul Bancii Transilvania si al romanilor a ajuns la Paris

 

Astazi este ziua de nastere a Simonei Halep si, pentru ca in aceasta perioada participa la Roland Garros, Banca Transilvania ii transmite un mesaj aniversar chiar in Paris, in numele tuturor romanilor, in semn de pretuire pentru ca este unul dintre simbolurile Romaniei cu care ne mandrim. Urarea de La multi ani, in engleza si franceza, apare azi pe 430 de ecrane din Paris, precum si in presa online din Franta.


BT i-a facut Simonei Halep o surpriza similara in august 2018, cu mesajul “Our hero”, proiectat in New York, in Times Square, odata cu participarea la US Open si cu ocazia castigarii titlului de la Wimbledon.


Simona Halep apare inclusiv in cateva campanii ale bancii, toate pentru a incuraja romanii de pretutindeni si pentru a le da inca un motiv de mandrie: Hai sa facem treaba, Romania!, Curaj, Romania!, dar si La multi ani, Romania!


Simona Halep s-a numarat, de asemenea, printre invitatii podcast-ului BT Talks, in iunie a.c. “Despre multa munca, performanta si despre cum este sa castigi o finala de Grand Slam” este cel mai ascultat episod al podcast-ului BT.


Banca Transilvania sustine, de asemenea, realizarea primului documentar despre Simona Halep, numarul 1 mondial timp de 64 de saptamani.

 

Update: Fiecare victorie e o aniversare. Azi, cu atat mai mult. Simona Halep, victorie in primul tur de la Roland Garros.