Marele premiu al campaniei Kaufland & Visa: o masina Dacia Duster

Informatii campanie 2014-05-22

Cumparaturile facute la Kaufland, folosind cardurile Visa de la Banca Transilvania, pot fi castigatoare: 16.000 de premii instant, constand in vouchere cadou in valoare de 10, 20 sau 50 de lei (pentru cumparaturi gratuite), respectiv Marele Premiu, o masina Dacia Duster.  Campania ”Plateste-ti cumparaturile de la Kaufland folosind orice card Visa si poti castiga o masina sau un voucher de cumparaturi"se desfasoara in perioada 19 mai – 29 iunie a.c.

 

Descriere promotie:

  • Vino in magazinele Kaufland, achita cumparaturile cu cardul VISA si primesti, in magazin, un talon razuibil. Se acorda taloane indiferent de valoarea cumparaturilor.
  • Taloanele castigatoare inseamna un premiu instant in valoare de pana la 50 de lei, pentru cumparaturi gratuite
  • Taloanele necastigatoare participa la tombola finala pentru o masina Dacia Duster. Pentru inscriere, sunt doua posibilitati: depunerea talonului completat cu date persoanale, in cadrul magazinului Kaufland sau trimiterea unui SMS la numarul de telefon 1899* cu codul unic al talonului, nume, prenume, oras

 

Cardurile BT participante in campanie sunt urmatoarele: Visa Electron, Visa Electron Euro<26, Visa Centrofarm, Star Gold, Star Gold Rotary, Star Platinum, Visa Business Electron, Visa Business Debit - Silver si Gold, Visa Business Credit - Silver si Gold.

 

Regulament campanie