Mihaela Nadasan, BT, la NEXTfintech: Pentru BT, atentia acordata start-up-urilor FinTech a venit natural

Comunicat de presa 2021-03-04
Mihaela Nadasan, BT, la NEXTfintech: Pentru BT, atentia acordata start-up-urilor FinTech a venit natural

Mihaela Nadasan, Director General Adjunct Institutii si Piete Financiare, a reprezentat Banca Transilvania la NEXTFintech - The Bridge to Inclusive Finance, cel mai important eveniment de accelerare pentru startup-uri FinTech din Romania. Mesajele transmise au fost urmatoarele:

Pentru ca start-up-urile sunt specialitatea Bancii Transilvania, atentia acordata start-up-urilor FinTech a venit natural, iar mai tarziu s-a transformat intr-o abordare de business. Acestea ne invata cum sa fim agili.

BT a intrat in parteneriate cu FinTechuri si in capitalul unora dintre ele.

In cazul bancii noastre, digitalizarea a pornit ca o nevoie de a veni cu plus-uri in experienta clientilor, apoi a devenit un mod de gandire, iar in 2020, in contextul pandemiei, o necesitate.

Agilitatea FinTech-urilor, combinata cu experienta bancilor, aduce cele mai bune rezultate pentru clienti.

In colaborarea dintre banci si FinTech-uri este nevoie de continuitate, angajament, cresterea atentiei acordate securitatii si reglementarilor.

Sustenabilitatea trebuie sa devina principalul ghid in actiunile intreprinse de FinTech-uri.

11 startup-uri care au facut parte din programul de accelerare, care a durat 12 saptamani si a inclus patru module de mentorat: vanzari & matchmaking, marketing de produs, strategii de tranzitie catre piata internationala si pregatirea pentru atragerea de investitii. Start-up-urile si-au prezentat proiectele la NEXTFintech, avand astfel posibilitatea sa isi prezinte produsele, progresele si sa atraga investitori. Juriul international a desemnat castigatoare urmatoarele start-up-uri: 22Trust Venture - Cel mai bun produs, Leaseman - Cel mai bun startup, Investory - Cel mai bun pitch și ZOOM Report - Premiul pentru popularitate.

NEXTFintech a fost organizat de Techcelerator cu sustinerea EFSE Development Facility, Google pentru Startups, GapMinder VC, TechAngels, RoFin.Tech, Stripe si Departamentul pentru Comert International al Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti.