Oferta BT pentru medici: dobanda promotionala de 7% la creditele in lei

Informatii campanie 2014-05-16

Banca Transilvania, prin Divizia pentru Medici (DPM), desfasoara o campanie dedicata comunitatii medicale, in perioada 7 mai – 7 august a.c. Promotia consta in dobanda promotionala de 7% la creditele in lei, din pachetele Rezident, Specialist, Praxis si Tehnician. Fiecare dintre aceste pachete cuprind urmatoarele tipuri de imprumuturi, concepute special pentru sectorul medical:

  • Credit imobiliar pentru achizitia de locuinte, sedii de birouri sau cabinete medicale;
  • Credit de nevoi nenominalizate cu ipoteca;
  • Credit pentru nevoi profesionale;
  • Credit pentru achizitia de autovehicule;
  • Credit pentru achizitia de echipamente medicale.

Divizia pentru Medici pune la dispozitie optiunea de a aplica online pentru a beneficia de aceasta campanie: http://www.diviziapentrumedici.ro/dobanda-promotionala-la-creditele-in-lei/

 

Lansata acum 7 ani, Divizia este un model de business unic pe piata bancara din Romania, prin: oferta, consultanta, sedii dedicate colaborarii cu medicii si prin echipa formata atat din specialisti in domeniul bancar, cat si medical. Initiativa se bucura de sustinerea Colegiului Medicilor din Romania. Prin intermediul DPM, Banca Transilvania sustine medicii intreprinzatori, facilitand accesul la finantare pentru proiectele profesionale sau personale ale acestora, indiferent de forma de organizare juridica.

 

Site Divizia pentru Medici: www.diviziapentrumedici.ro