Stiri

Omer Tetik si BT se alatura campaniei Impreuna pentru MagicHOME, pentru a ajuta copiii bolnavi

Comunicat de presa2017-11-14
Omer Tetik si BT se alatura campaniei Impreuna pentru MagicHOME, pentru a ajuta copiii bolnavi

Omer Tetik, Directorul General BT si Banca Transilvania se alatura campaniei Impreuna pentru MagicHOME, in semn de solidaritate cu copiii care sufera de cancer. 

 

Campania a fost lansata in noiembrie a.c. si, mai mult decat atat, este un apel la umanitate. MagicHOME este o casa in apropierea Spitalului Fundeni, in Bucuresti, care va fi amenajata pentru a-i putea primi pe parintii copiilor bolnavi de cancer, pe parcursul tratamentului, pentru a putea fi cat mai aproape. MagicHOME va exista dupa ce se strang 100.000 de SMS-uri, fiecare continand textul MAGIC, la numarul de telefon 8844 si care reprezinta o donatie de 2 euro/luna. 

 

Simbolul acestei initiative de suflet este scaunul de spital, locul parintilor care vor sa fie cat mai aproape de copiii lor, in spital. Din solidaritate cu acestia, la galeria Galateca din Bucuresti, str. C.A.Rosetti nr. 2-4, orice persoana poate sta pe scaunul – simbol si sa fie parte din stafeta care va continua pana cand banii necesari vor fi stransi, iar MagicHOME va deveni realitate.

 

Omer Tetik a stat in acest weekend pe scaunul din Galateca, din solidaritate cu copiii si parintii acestora, dar si pentru a impulsiona cat mai multi din echipa BT sa contribuie la aceasta campanie.

 

Cateva ganduri de la Omer Tetik, cu aceasta ocazie:

„Cu ani in urma, inainte de a avea primul copil, un prieten de-al meu mi-a spus ca, indiferent de situatie, voi fi eroul fiului meu. Azi inteleg foarte bine ce a vrut sa spuna pentru ca sunt o persoana foarte norocoasa: cu 3 copii, am acasa cel puČ›in 3 inimi care cred ca sunt cel mai inteligent, cel mai puternic, cel mai frumos si cel mai tare om de pe planeta, ca sunt eroul lor in fiecare zi. Ori de cate ori cate ori am cate un moment mai greu, ma gandesc la familia mea si zambesc din nou. 

 

Acum, imaginati-va durerea oricarui tata-erou vazand copilul sau suferind de cancer. Acest demon este, pentru oricine, prea mare si este nevoie de mai mult decat eroism pentru a supravietui. In timp ce stateam, in tacere, pe scaunul din Galateca, ma gandem ca de multe ori suntem indiferenti fata de multe detalii in viata. Cu un efort mic, putem transforma impreuna in miracole. Putem da o mana de ajutor celor care se afla la marginea prapastiei, emotional si financiar. Este nevoie de cateva secunde pentru a dona prin telefon 2 euro/luna pentru ca tu sa devii eroul cuiva. Meriti sa fii erou, crede-ma!"

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)