Peste 80 de angajati au absolvit Programul de Management al Carierei STAR BT

Comunicat de presa 2016-02-26
Peste 80 de angajati au absolvit Programul de Management al Carierei STAR BT

Prima generatie de angajati BT a absolvit cu succes Programul de Management al Carierei STAR BT. Peste 80 de persoane au urmat, timp de un an, fie cursurile Academiei Liderilor Intreprinzatori BT, livrate de Qualians sub licenta Harvard Business Publishing, fie pe cele Start BT Leadership, derulate impreuna cu Fun Training. Initiativa este o forma de recunoastere a meritelor si de motivare a echipei bancii, precum si o oportunitate de dezvoltare personala si profesionala.

 

Tematica modulelor au fost variata:  manager vs leader, gandire strategica, comunicare eficienta, leadership situational, motivarea echipei, coaching, managementul performantei, time management, goal setting & stress management, organizarea resurselor, masurarea performantei, gandire strategica etc. 22% dintre cei care au urmat programul STAR BT au fost promovati in cadrul bancii, in ultimul an.

 

Admiterea in programul STAR BT se face anual, pe baza performantelor obtinute de angajatii bancii si a potentialului lor de dezvoltare, presupunand mai multe etape, inclusiv parcurgerea testelor Hogan. Programul este dedicat angajatilor entuziasti, implicati, ambitiosi, cu pasiune fata de banking si pentru BT.

 

Banca Transilvania are peste 7.300 de angajati, iar media de varsta este de 34 de ani. Pentru 1.600 dintre acestia, BT este primul loc de munca.