Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

Pentru companii IMM Credite IMM Investeste Romaneste

Investeste Romaneste

Credite cu dobanda si comisioane reduse pentru IMM-urile care investesc in produse si servicii romanesti

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Investeste romaneste

 

Credite cu dobanda si comisioane reduse pentru IMM-urile care investesc in produse si servicii
romanesti pentru cresterea afacerii

 

 

In ultimii ani, in randul majoritatii antreprenorilor a existat o reticenta in a face investitii in propriile lor afaceri sau in noi afaceri, in cresterea capacitatilor de productie sau in cresterea activelor imobilizate. Vestea buna este ca acest trend s-a inversat in 2014 si se vede in continuare un interes clar pentru reluarea investitiilor.

 

Aceste investitii vor duce, prin cresterea capacitatilor de productie, la o crestere a produselor si serviciilor comercializate, a numarului de locuri de munca, a vanzarilor acestor companii. Toate acestea vor genera, in opinia noastra, accelerarea ritmului de crestere a economiei romanesti.

 

Banca Transilvania incurajeaza si sustine planurile antreprenorilor de reluare a investitiilor prin reducerea semnificativa a preturilor fata de nivelul standard al unui credit de investitii!

 

Oferta Investeste Romaneste este destinata IMM-urilor care folosesc cel putin 70% din valoarea investitiei pentru a achizitiona echipamente, utilaje, mijloace fixe etc. produse in Romania, respectiv servicii ale firmelor romanesti:

 

 

*orientativ, ROBOR 6M la 30 iunie 2016 este de 1,06%, rezultand astfel o dobanda de 3.56% pe an

 

Completeaza formularul online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi consultanta

si cele mai bune solutii pentru afacerea ta.

Vreau credit

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)