Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

Pentru companii IMM Operatiuni si tranzactii bancare IMM Contul Primul An Gratuit

Contul Primul An Gratuit
12 luni gratuite
pentru afacerea ta

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Comision deschidere

zero

Comision gestiune

zero

BT24 Internet Banking

abonament zero

BT24 Mobile Banking

abonament zero

Sa facem cunostinta

Ai firma noua? Hai la BT! 

 

La Banca Transilvania, te intelegem. Stim mai ales ca ti-ar prinde bine cateva gratuitati pentru firma ta cea noua. Ce spui de gratuitati care dureaza un an intreg? Am creat contul Primul An Gratuit, destinat antreprenorilor aflati la inceput de drum, dar cu planuri mari. Asa ca tine! 

 

Te sprijinim sa iti cresti afacerea si te scutim de comisioanele bancare in primul an de activitate al firmei tale: pana la 12 luni gratuite la principalele operatiuni bancare pentru afacerea ta! Bun venit in lumea antreprenorilor!

 

Ce trebuie sa stii

Prin Contul Primul An Gratuit beneficiezi de urmatoarele gratuitati timp de 12 luni

 

Produsul Contul Primul An Gratuit este destinat IMM-urilor infiintate de mai putin de 12 luni. Poti beneficia de acest produs pe perioada cuprinsa intre deschiderea contului la Banca Transilvania si aniversarea a 12 luni de la infiintarea societatii (considerata ca fiind data inregistrarii la Registrul Comertului).

 

Din pachetul cu beneficii nu fac parte operatiunile in valuta, operatiunile de ridicare numerar (lei sau valuta), platile cu ordin de plata efectuate in unul dintre sediile Bancii Transilvania sau alte operatiuni care nu se regasesc in lista de mai sus.

 

Documente necesare

In anumite situatii, este posibil sa fie nevoie sa solicitam documente suplimentare, necesare deschiderii de cont

 

Completeaza formularul online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi consultanta si cele mai bune solutii pentru afacerea ta.

Aplica online

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)