Pentru companii Start-up Finantare Start-up Nation

Pachetul Start-Up Nation

Powered by Banca Transilvania

Aplica ONLINE!

Sa facem cunostinta

BT te sustine in programul Start-Up Nation

 

Calitatea planului de afaceri, cat si caracterul inovativ al afacerii tale te face sa te numeri printre cei selectati in programul Start-up Nation – program guvernamental gandit ca sa ofere suport afacerilor care au nevoie de capital suplimentar.

 

La BT venim in sprijinul afacerii tale pentru ca tu sa fii cat mai aproape de indeplinirea obiectivelor si iti oferim Pachetul BT Start-up Nation.

 

Pachetul BT Start-Up Nation

Am creat special pentru tine Pachetul BT Start-up Nation - cu produse si servicii avantajoase si usor de accesat.

 

Ca antreprenor selectat in acest program, pe baza acordului de finantare cu statul, iti vom acorda credite punte pentru proiectul tau, cat si alte beneficii oferite prin pachetul BT Start-Up Nation.

 

Prin Pachetul BT Start-up Nation iti oferim:

 

Contul Primul An Gratuit

Pachet BT
Start-Up Nation

Fa primul pas cu incredere si deschide-ti cont la BT.

Mai mult, intrucat ai firma noua si esti la inceput de drum, primul pas este important, asa ca ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva gratuitati, prin Contul Primul An Gratuit.

Poti beneficia de acest produs pe perioada cuprinsa intre deschiderea contului la BT si aniversarea a 12 luni de la infiintarea societatii. 

Credit punte

Principalele caracteristici ale creditului punte acordat de Banca Transilvania:

  • Dobanda fixa: 3,9 %/an;
  • Comision de acordare: 0,75 % din valoarea creditului, perceput la data efectuarii primei trageri din credit;
  • Comision de gestiune lunara: 0,08% din valoarea creditului;

Perioada de finantare de maxim 18 luni, nu mai tarziu de data incasarii sprijinului financiar nerambursabil de la minister;

  • Garantii posibile: FNGCIMM si alte garantii; 
  • Cheltuielile financiare aferente creditelor/garantiilor obtinute pentru creditele contractate de beneficiari in vederea realizarii planurilor de investitii acceptate in cadrul programului, reprezinta cheltuieli eligibile si vor fi suportate din ajutorul nerambursabil.

BT CLUB

Inrolare intr-un program dedicat pentru Start-Up Nation in cadrul BT Club si acces gratuit la cursuri, traininguri si consultanta in mod nelimitat.

GO Online 

Facilitatea Go Online: realizarea unui website cu magazin online. 

Blugento si Banca Transilvania sustin dezvoltarea noilor afaceri romanesti printr-un pachet special creat pentru start-up-urile care au obtinut finantare prin diverse programe precum Start-Up Nation, care include realizarea site-ului de prezentare cu magazin online si servicii de marketing pentru promovarea online.

 

Te asteptam la BT, banca ta pentru Start-Up Nation!

Completeaza formularul online cu informatii minime si comanda Pachetul BT Start-up Nation! Vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a primi consultanta necesara.

 

Aplica acum