Pentru companii Utile E-commerce

E-commerce

Banca Transilvania te sprijina, oferindu-ti eBTpay cu o structura avantajoasa de comisioane

Aplica ONLINE!

Succesul in afaceri vine multumindu-ti clientii

Ai un magazin online si vrei sa le pui la dispozitie clientilor tai tot ce-i mai bun. Iar asa cum tu trebuie sa sa le oferi clientilor tai produse si servicii de calitate, noi trebuie sa te multumim pe tine.

De aceea am creat solutia eCommerce eBTpay - modalitatea sigura si rapida de plata.

Prin această solutie complet securizata si cu o interfata prietenoasa, oferi siguranta si confortul necesare clientilor tai atunci cand platesc cu cardul, asigurandu-ti, in acelasi timp, o rata de conversie optima a traficului la nivelul magazinului tau online.

In caz ca suna interesant, da-ne un semn. Nu vei fi singur. Peste 3.500 de magazine online detin solutia de plata cu card la nivelul site-ului de la noi, iar in 2015, am fost desemnati Banca Anului in e-Commerce.

 

Beneficii

Vrei sa stii exact ce ai avea de castigat? Perfect. Ne place pragmatismul tau. Iata:

 

Cum functioneaza?

Bineinteles ca nu e nimic complicat. Pur si simplu, nu stim sa complicam lucrurile. Asadar:

  1. Magazinul online colecteaza informatiile despre client, livrare si metoda de plata;
  2. Clientul selecteaza „plata cu cardul”, fiind redirectionat in pagina securizata de plata;
  3. Dupa introducerea detaliilor cardului, clientul este directionat in pagina de 3D Secure unde isi va introduce parola pentru un plus de siguranta;
  4. Magazinul online primeste raspunsul despre plata efectuata si statusul acesteia.

 

Cat te costa?

             - 0.6% din suma tranzactionata +1 ron pentru cardurile emise de BT

             - 1.2% din suma tranzactionata +1 ron pentru cardurile emise de alte banci

Sau:

 

Sunt acceptate la plata toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa si Visa Electron) si MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro si Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet si ale caror banci sunt inrolate in sistemul 3D Secure.

 

Cum il implementezi

Pentru implementarea serviciului de e-commerce de la noi trebuie sa detii un magazin online si sa ceri oferta eBTpay in unitatile noastre sau pe adresa de email: commercial.pos@btrl.ro. In continuare, noi vom derula demersurile de certificare a site-ului la nivel Visa si MasterCard, testam functionalitatea serviciului si activam serviciul de plati online la nivelul site-ului tau.

De fapt, ca sa fim mai exacti, operatiunile de certificare si testare, precum si punerea in functiune a modalitatii de plata online vor fi realizate de catre procesatorul RomCard, in numele Bancii Transilvania, impreuna cu responsabilul IT al site-ului companiei tale, in baza contractului de colaborare tehnic-operationala existent intre Parti.

Tot acest proces nu va fi unul de durata - maximum 15 zile lucratoare si clientii tai vor putea efectua plati pe site-ul tau!

Completeaza formularul online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi consultanta cu privire la solutia eBTpay!

Vreau si eu

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)