Pentru companii Utile POS

POS

Ofera experiente placute clientilor tai

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Sa facem cunostinta

Ofera clientilor tai comoditatea de a plati cu cardul, in timp ce tu iti reduci timpul si costurile aferente cu manipularea numerarului. Iti cresti astfel vanzarile prin ridicarea restrictiei pe care o au cilentii tai de a cheltuii doar banii detinuti in numerar.

Banca Transilvania propune o solutie sigura, rapida, eficienta, moderna si foarte usor de pus in practica, in vederea acceptarii cardurilor bancare ca mijloc de plata pentru bunuri si servicii in locatiile tale de vanzare, prin instalarea unui POS (Electronic Founds Transfer Points of Sale).

In plus, prin noua tehnologie contactless se reduce timpul petrecut de catre clienti la casa. Astfel clientii pot efectua rapid si sigur plati de mica valoare de pana la 100 lei, prin simpla apropiere a cardului de POS, fara a mai fi necesara tastarea codului PIN si/sau semnarea chitantei. 

 

Cateva cifre despre noi:

 

Avantaje

 

Programul STAR

Poti sa-ti maximizezi vanzarile oferind clientilor tai posibilitatea de a plati in RATE fara dobanda atunci cand cumpara online din magazinul tau si de a castiga puncte de loialitate atunci cand acestia platesc cu cardul pe terminalul POS.

 

Vino cu firma ta in reteaua partenerilor STAR  ai parte de avantaje pentru tine si pentru clientii tai. Simplu si fara batai de cap. 

 

De ce sa fii partener STAR?

 

Devenind partenerul nostru in programul STAR oferi posibilitatea cientilor tai detinatori de Carduri STAR sa plateasca in RATE fara dobanda si in puncte de loialitate acumulate de la partener. Punctele pot fi folosite doar la magazinele partenere. Prin campaniile specifice derulate impreuna cu parteneri, BT directioneaza clientii posesori de carduri STAR catre locatiile tale!

 

STAR in cifre:

 

Vreau sa devin partener STAR

 

Utile

Comisionul de procesare interbancara este un comision pe care banca acceptatoare (detinatoare de terminale fizice, POS sau virtuale, e-commerce) il plateste catre banca emitenta a cardului in cazul platilor efectuate cu cardul la terminalele bancii acceptatoare.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2015/751 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2015 privind comisioanele interbancare pentru tranzactiile de plata cu cardul, incepand cu data de 09.12.2015 comisionul de procesare interbancara pentru cardurile emise persoanelor fizice are o valoare maxima de 0.2% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de debit, respectiv 0.3% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de credit. Pentru cardurile comerciale, valoarea comisionului de procesare interbancara ramane neschimbata. Noile valori maximale ale comisionului interbancar se aplica doar pentru tranzactiile cu cardurile emise in interiorul spatiului UE.

 

Link-uri utile:

 

 

Completeaza formularul online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi consultanta

si cele mai bune solutii pentru afacerea ta.

Vreau detalii

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)