Despre muzica si evolutia ei, cu Spike
00:00:00

Revenim cu un nou episod din BT Talks, unde gazda emisiunii noastre Andi Moisescu discută de această dată cu cântărețul și regizorul român Spike. Enjoy!🎧

Am pregătit mai jos câteva idei cheie din podcast, dar te lăsăm pe tine să descoperi întreaga poveste. 😊

Câteva idei din acest episod:

  • „Și acum a evoluat muzica, dar tot simplă e la bază. Aproape toate piesele sunt de dragoste. Toată planeta scrie o singură piesă – despre ea sau despre el – în alte forme.”
  • „Accesul relațional dintre artist și public poate fi mult mai ușor făcută, o democratizare. Faptul că nu puteai ajunge la un artist făcea toată magia.“
  • „Nu există “generația mea și muzica mea”, când vine vorba de muzică. Ideea e că îți place sau nu îți place și fiecare își găsește plăcerea în zona lui.”
  • „Diversitatea muzicii s-a schimbat odată cu trecerea timpului, oamenii ascultă doar ce le place, iar la festivalul este o diversitate de scene, fiecare merge la scena lui, un orășel al muzicii.”
  • „Social Media și radioul, două lumi cu totul diferite pentru muzică. Dacă ești pe Social Media, mi se pare că poți avea succes doar pe Social Media. Dacă nu ești la radio, din punctul meu de vedere, nu exiști.”
  • „Secretul este să fii deschis cu oamenii, să ieși afară și să colaborezi cu o echipă de oameni care să te susțină pe tine acolo unde ești și să faceți ceva împreună.”

 

Shownotes:

9:30 Muzica și nostalgia aniilor 90’

17:21 Curiozitățile fanilor

22:20 Schimbările între generații

28:10 Festivaluri

32:00 Social media, tehnologia și hate-ul

38:18 Secretele succesului unui artist

 

Made with ❤️ by Banca Transilvania