0000-00-00

Credite promotionale de la Banca Transilvania, destinate persoanelor fizice

Dobanda fixa in primii doi ani, fara comision de analiza pana la finalul lunii martie a.c. Banca Transilvania ieftineste creditele, acestea fiind acum mult mai accesibile pentru persoanele fizice care apeleaza la imprumuturi bancare. Este vorba de creditele promotionale imobiliare si ipotecare, acordate [...] Detalii

Informatii campanie 2014-02-03

IMM-urile pot testa gratuit, timp de 3 luni, produse si servicii din oferta Bancii Transilvania - www.totulpentruimm.ro

Banca Transilvania vine cu o abordare noua, in premiera, pentru clientii IMM. Acestia beneficiaza gratuit, incepand cu 1 februarie a.c., timp de 3 luni, de o serie de produse si servicii din oferta Bancii Transilvania. "Prin aceasta abordare oferim ocazia clientilor IMM sa ne testeze gratuit produsele [...] Detalii

Comunicat de presa 2015-05-15

Banca Transilvania, pentru al treilea an consecutiv, in Top Social Brands, realizat de revista BIZ

BT se regaseste, si in 2015, pentru al treilea an consecutiv, in Top Social Brands. Topul realizat de revista Biz reuneste cele mai active 75 de branduri in social media din Romania. In analizarea brandurilor au fost evaluate promovarea in social media: blog; campanii derulate pe bloguri; pagini [...] Detalii