Banca Transilvania si OTP Bank Romania finanteaza singura cladire de birouri din Europa in care accesul va fi prin identificare biometrica

Comunicat de presa 2017-03-21
 Banca Transilvania si OTP Bank Romania finanteaza singura cladire de birouri din Europa in care accesul va fi prin identificare biometrica

Banca Transilvania si OTP Bank Romania sunt partenerii financiari ai VOX Technology Park, complex de birouri si hub de afaceri cu un concept de ultima generatie. Acesta este dezvoltat de Werk Property Group si va fi deschis in Timisoara la finalul acestui an.

 

Finantarea consta in 16,8 milioane euro credit de dezvoltare si in 15,5 milioane lei facilitatea de TVA. Banca Transilvania are calitatea de aranjor, banca finantatoare, agent de facilitate si de garantii, iar OTP Bank Romania este, de asemenea, banca finantatoare. Sindicatul de banci este asistat de avocatii Clifford Chance Badea, printr-o echipa coordonata de Andreea Sisman, Counsel.

 

Vox Technology Park este un proiect aparte in Timisoara prin standardele oferite pentru viitoarele birouri din punctul de vedere al confortului si al sigurantei. Proiectul are o suprafata inchiriabila de 26.000 de metri patrati, din care aproximativ 50% este deja inchiriata, cu preponderenta de companii IT&C. Aditional spatiilor de birouri, Vox Technology Park va reuni magazine, sali de conferinte, banci, restaurant, cafenea, sala de fitness, SPA, locuri de parcare cu suport de incarcare pentru masini electrice etc.

 

Accesul in Vox Technology Park se va face printr-o modalitate unica in Europa, prin identificare biometrica, pe baza unor trasaturi fizice. Cladirea de birouri va fi certificata BREEAM “Excellent”, fiind prima cu acest nivel de certificare din vestul tarii.