Banca Transilvania alege solutiile SAS pentru prevenirea fraudelor

Comunicat de presa 2021-06-07
Banca Transilvania alege solutiile SAS pentru prevenirea fraudelor

Banca Transilvania va implementa o solutie SAS pentru a acoperi toate nevoile de detectare si prevenire a fraudelor bancare. SAS este lider in solutii analytics, care au la baza tehnologii avansate si presupun capabilitati de inteligenta artificiala / machine learning.

 

Declaratii:

Leontin Toderici, Director General Adjunct Operatiuni, Banca Transilvania:

„Odata cu pandemia globala si perioadele de lockdown, am observat o crestere a tentativelor de frauda digitala la nivel mondial. Nivelul de sofisticare a acestor incercari creste, insa Banca Transilvania se concentreaza pe prevenirea fraudelor prin utilizarea tehnologiilor de top pentru a continua sa furnizeze servicii impecabile si sigure clientilor nostri. Suntem increzatori in parteneriatul nostru cu SAS si vom continua sa fim precursorii digitalizarii pe piata”.

 

Stefan Baciu, Country Manager SAS Romania & Moldova:

„Suntem fericiti si onorati de noul parteneriat cu Banca Transilvania. Obiectivul nostru este de a oferi suportul necesar bancii pentru o interactiune facila si rapida cu clientii, mentinand, in acelasi timp, un control solid asupra monitorizarii antifrauda, cu un timp rapid de reactie. Suntem norocosi sa avem un partener vizionar precum Banca Transilvania in aceasta noua calatorie si ne-am angajat sa livram inca un proiect de succes”.