Banca Transilvania lanseaza prima platforma online dedicata medicilor din Romania

Comunicat de presa 2016-12-09
Banca Transilvania lanseaza prima platforma online dedicata medicilor din Romania

 

Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici (DPM), lanseaza prima platforma integrata dedicata medicilor intreprinzatori, www.diviziapentrumedici.ro, pentru ca acestia sa aiba mai mult timp pentru familia si pasiunile lor. Selectand specialitatea medicala pe care o au, medicii gasesc pe site informatii personalizate necesare activitatilor profesionale si personale, pot aplica pentru produse BT si pot beneficia de consultanta din partea a 60 de persoane din echipa DPM a bancii - medici si economisti - singura echipa din sistemul bancar dedicata exclusiv medicilor.

 

Detalii:

 

  • Platforma cuprinde informatii precum: oferta BT dedicata medicilor, ghidul medicului intreprinzator, informatii despre congrese medicale, oferte de echipamente medicale, detalii despre fonduri europene, detalii despre petrecerea timpului liber etc.
  • Pentru o experienta personalizata, cu informatii din zonele de interes, medicii care acceseaza platforma trebuie sa se autentifice si sa aleaga pe site specialitatea medicala pe care o au.
  • Medicii care apar in poze sunt clienti BT, iar imaginile surprind pasiunile lor.
  • Site-ul poate fi accesat de pe calculator, laptop si telefon.

 

Divizia Pentru Medici – 40.000 de clienti din domeniul medical

 

DPM este singura divizie bancara destinata exclusiv medicilor intreprinzatori. De 9 ani, aceasta sustine initiativele private din domeniul medical si proiecte complexe din sistemul public de sanatate.

 

Divizia Pentru Medici are in prezent peste 40.000 de clienti  care beneficiaza de finantari pentru dezvoltarea unor proiecte profesionale – deschiderea de cabinete medicale, achizitionarea de echipamente, participarea la congrese etc. – si personale – cumpararea unei case, a unei masini etc. Banca Transilvania a acordat medicilor in acest an aproape 3.000 de credite, in valoare totala de peste 320 milioane lei.