Banca Transilvania si Napoca Rally Academy sustin siguranta rutiera. Campanie pentru clientii BT Brasov

Responsabilitate & implicare sociala 2014-03-12

Banca Transilvania si Napoca Rally Academy desfasoara, pana in 25 martie a.c., o campanie de sustinere a sigurantei rutiere pentru clientii BT din Brasov, prin organizarea unui curs de Defensive Diving, sustinut de pilotii NRA. Pentru a castiga – prin tragere la sorti - unul dintre cele 20 de locuri la curs, clientii Bancii Transilvania trebuie sa se inscrie accesand pagina www.bancatransilvania.ro/raliu. Cursul va avea loc in data de 29 martie, in Brasov.

 

Tot ca parte din campanie, in zilele de 19 si 20 martie, pilotii NRA vor oferi clientilor BT Brasov o experienta inedita: persoanele care vor fi prezente in Sucursala BT Brasov (str. 13 Decembrie nr.17 ) vor putea opta pentru serviciul de taxi cu o masina de raliu, iar pilotii Napoca Rally Academy ii vor transporta la destinatia dorita de acestia.

 

In Piata Sfatului din Brasov poate fi admirata deja una dintre masinile cu care Napoca Rally Academy a castigat titlul de campioana europeana.  

 

BT este partener traditional al echipei Napoca Rally Academy, iar aceasta actiune este un nou pas in ceea ce priveste responsabilitatea si implicarea sociala.