Banca Transilvania sustine TALENT GARDEN Bucuresti, primul hub dedicat exclusiv industriilor creative

Comunicat de presa 2017-03-03
Banca Transilvania sustine TALENT GARDEN Bucuresti, primul hub dedicat exclusiv industriilor creative

Banca Transilvania sustine proiectul TALENT GARDEN Bucuresti, realizat de Asociatia Freelancerilor. TALENT GARDEN Bucuresti este primul spatiu de co-working dedicat exclusiv industriilor creative si face parte din reteaua internationala de hub-uri Talent Garden. Hub-ul, situat pe Strada Ion Brezoianu, numarul 23-25, corp B, in Palatul Universul este deschis non-stop pentru freelanceri si start-up-uri.

 

Sergiu Mircea, Director Marketing & Comunicare, Banca Transilvania despre implicarea BT: “Ne-am alaturat acestei initiative tocmai pentru ca echipa BT crede foarte mult in ea. Este inca o cale prin care sustinem industriile creative din Romania. Prin ceea ce ofera Banca Transilvania, dar si prin BT Mic – compania care ajuta afacerile mici sa creasca, recent lansata – dorim sa contribuim la dezvoltarea unei comunitati care combina calitatile artistice cu cele antreprenoriale“.

 

Talent Garden, reteaua din care face parte TAG Bucuresti, a creat spatii de co-working peste tot in lume si asigura profesionistilor din domeniul digital, tehnologic sau din industriile creative un loc atractiv in care pot lucra, invata si se pot dezvolta.