Banca Transilvania sustine telemedicina prin solutia de plata cu cardul IPay BT

Comunicat de presa 2020-07-24
Banca Transilvania sustine telemedicina prin solutia de plata cu cardul IPay BT

 

Medicii antreprenori care doresc sa ofere de acum inainte consultatii online pot apela la solutia de telemedicina si la solutia de plata cu cardul a serviciilor medicale, oferite de DataKlas si Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici.

 

Primul pas este accesarea siteului Divizia pentru medici/Telemedicina, unde sunt detalii despre DataKlas eMedical, aplicatia de telemedicina, respectiv despre IPay BT, solutia de plata online.

 

Telemedicina inseamna accesul rapid de oriunde - prin telefon, calculator sau tableta - la sfaturi medicale, asistenta in cazul urgentelor si monitorizarea in timp real a pacientilor pe parcursul tratamentului.

 

Banca Transilvania incurajeaza medicii antreprenori sa implementeze modalitati noi de colaborare cu pacientii. Pe de alta parte, prin aceasta facilitate, banca doreste sa contribuie la formarea unui comportament cat mai precaut si responsabil al oamenilor privind sanatatea, prin intalniri online cu medicii, pentru a primi sfaturi medicale si pentru tratarea la timp a unor afectiuni. 


Peste 20.000 de cabinete, clinici si spitale lucreaza cu Banca Transilvania.