Stiri

BT Securities devine BT Capital Partners

Comunicat de presa2016-06-07
BT Securities devine BT Capital Partners

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania si cel mai mare broker de retail din Romania, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marcheaza finalizarea cu succes a tranzactiei dintre BTS si Capital Partners. In acelasi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv in Romania al M&A International, una dintre cele mai mari aliante la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor si achizitiilor.

 

Printr-o tranzactie care a avut loc in luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, cea mai importanta firma romaneasca independenta de consultanta in domeniul M&A si Corporate Finance.

 

BT Capital Partners: oferta completa de servicii bancare de investitii, identitate vizuala noua si sedii noi in Cluj si Bucuresti

 

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital romanesc, BT Capital Partners ofera companiilor locale cu potential investitional gama completa de servicii specializate: consultanta pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategica de management in cele doua centre operationale din Cluj-Napoca si Bucuresti.

 

Paul Prodan, Presedintele BT Capital Partners, declara: “Clientii nostri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de increzatori ca avem potentialul de a deveni in curand lideri de piata pe toata gama de servicii pe care o oferim.

 

Incepand cu aceasta saptamana, BT Capital Partners are un nou Sediu Central, pe str. Constantin Brancusi, nr. 74-76, cladirea Brancusi Business Center, in Cluj-Napoca. In Bucuresti, Sucursala BT Capital Partners se afla acum pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 4, cladirea Baneasa Airport Tower, sectorul 1.

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)