Castigatorii celor doua burse EMBA University of Hull, fiecare a 15.000 euro

Comunicat de presa 2018-11-29
Castigatorii celor doua burse EMBA University of Hull, fiecare a 15.000 euro

Pentru al 5-lea an la rand Transilvania Executive Education ofera burse integrale celor interesați de programul EMBA 100% britanic, oferit de The University of Hull in Cluj-Napoca. Cu ajutorul partenerilor din mediul de business: Banca Transilvania, Electrogrup si SIF Moldova, alaturi de Biziday.ro si Republica.ro, in calitate de parteneri media, a fost organizata o competiție pentru doua burse EMBA, in perioada 31 octombrie – 20 noiembrie. S-au primit peste 80 de aplicații, din care au fost alese cele mai bune. 

 

Leda Panaiot si Dan Negrea sunt cei care au castigat cele doua burse oferite de Banca Transilvania, Electrogrup si SIF Moldova, in valoare de 15.000 euro fiecare,

 

Leda Panaiot este Consilier Juridic Senior in cadrul companiei E.ON Romania. Activitatea ei se concentreaza asupra tranzacțiilor si proiectelor strategice realizate la nivel de Grup, precum si asupra analizelor de risc/oportunitate, respectiv a zonei de e-mobility.Este pasionata de domeniul teoriei elitelor, iar in timpul liber ajuta echipe de studenți in pregatirea lor pentru concursuri internaționale de pledoarii sau jurizeaza astfel de competiții.

 

Cel de-al doilea bursier, Dan Negrea, este Manager Operațional in cadrul companiei Color Control Services. Este absolvent al Universitații Tehnice din Cluj-Napoca, iar pana in prezent a acumulat experiența in zona de producție, calitate si supply chain. Experiența academica si lucrarile stiințifice publicate l-au ajutat mult pe partea de comunicare, iar pe viitor si-ar dori sa contribuie mai mult la integrarea studenților si a proaspeților absolvenți in campul muncii, in zona industriala si de tehnologie. 

 

 

Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA: „Felicitari tuturor celor care au aplicat pentru competiția de burse. Observam aplicații tot mai interesante de la an la an – manageri cu mulți ani de experiența aplica pentru burse, cu realizari importante in domeniul de business si in afara acestuia. Discutam aici de manageri care investesc continuu in educație atat prin cursuri de specializare cat si programe de doctorat, dar fac si dovada implicarii in societate prin voluntariat. Ne-am fi dorit sa primim mai multe aplicații de la cei care activeaza in domeniul ONG-urilor si cel public.” 

 

Cei doi bursierii se alatura celorlalți candidați inscrisi la programul EMBA care vor incepe cursurile in februarie 2019, pentru cele doua specializari disponibile in Cluj-Napoca: Tech EMBA si General Management EMBA. Mai multe detalii se gasesc pe website, www.ubbee.ro

 

Detalii despre inscrierea la EMBA sunt disponibile pe www.ubbee.ro sau contactand office@ubbee.ro; 0747 752 825 ori 0753 547 395.