Horia Ciorcila, desemnat Antreprenorul Anului de catre Romanian Business Leaders

Comunicat de presa 2016-03-08
Horia Ciorcila, desemnat Antreprenorul Anului de catre Romanian Business Leaders

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, a fost desemnat Cel mai activ antreprenor din mediul de business romanesc de catre Romanian Business Leaders. Premiul a fost primit in cadrul Romanian Business Leaders Summit - Meet the Game Changers, organizat in Bucuresti.

 

Horia Ciorcila face parte din povestea de succes a Bancii Transilvania si a Grupului Financiar Banca Transilvania, in toate etapele. Este unul dintre fondatorii bancii si, din 2002, Presedintele Consiliului de Administratie BT. In anul 2014 a primit din partea actionarilor al patrulea mandat pentru functia de Presedinte, pentru 2014 – 2018. De asemenea, a initiat si coordonat cele trei reinventari ale Bancii Transilvania: in 2001, inceperea ofensivei de extindere BT la nivel national; in 2009, adaptarea modelului de business la provocarile crizei economice si 2014 – 2015, achizitionarea Volksbank Romania si fuziunea BT cu aceasta. Anul 2015 a adus Bancii Transilvania cele mai bune rezultate financiare din istoria sa, care au confirmat reusita atingerii obiectivelor de crestere organica, in paralel cu integrarea Volksbank Romania in structura BT.

 

Editia 2016 a evenimentului a adus impreuna antreprenori si lideri are au dezbatut subiecte precum: subiectele agendei antreprenorilor in acest an, solutii pentru cresterea mediului de afaceri, resurse pentru a creste o generatie noua de afaceri, impactul intalnirii a trei generatii (X, Y si Z) in mediul de business etc. Toate, avand ca premisa faptul ca peste tot in lume antreprenoriatul este o forta puternica de schimbare.

 

Romanian Business Leaders este o organizatie lansata in anul 2011, cu obiectivul de a dezvolta o platforma de interactiune si implicare sociala pentru liderii din mediul privat, asa incat Romania sa devina o tara mai buna pentru businessul responsabil. Comunitatea RBL cuprinde peste 400 de antreprenori si coordonatori de companii care lucreaza voluntar la proiecte pe care le genereaza in domenii precum antreprenoriat, educatie, cultura si buna guvernare.

 

In 2015, Horia Ciorcila a primit alte doua titluri, si anume Personalitatea Anului – din partea publicatiei Business Magazin, respectiv Omul Anului – din partea ziarului Cotidianul.