Premiu de Excelenta pentru comunicarea BT despre achizitionarea Volksbank Romania

Comunicat de presa 2015-11-26
Premiu de Excelenta pentru comunicarea BT despre achizitionarea Volksbank Romania

Banca Transilvania a primit, in cadrul galei PR Award, premiul Silver Award for Excellence pentru comunicarea despre achizitionarea Volksbank Romania. Evenimentul a fost organizat in Bucuresti,  de Forum for International Communications.

 

Achizitionarea VBRO, in 7 aprilie a.c., este cel mai indraznet proiect al Bancii Transilvania din 2014, reprezinta cea mai mare tranzactie de pe piata bancara din Romania, dar si cel mai mediatizat subiect despre BT. Strategia bancii a cuprins comunicare 360°, pe baza Stakeholders Analysis Matrix.

 

Romanian PR Award este cea mai importanta competitie nationala de recunoastere a excelentei in domeniul relatiilor publice, iar in acest an a ajuns la editia a XIII-a. Juriul a fost international, cu reprezentanti din 11 tari. Din partea Bancii Transilvania, la eveniment au participat: Laura Petrehus – Director Adjunct Comunicare si Relatii Publice si Sergiu Mircea –Director Marketing & Produse/Segmente Retail.

 

Fuziunea dintre Banca Transilvania si Volksbank Romania are loc in 31 decembrie a.c., iar din 2016 cele doua banci vor deveni o singura banca si o singura echipa.