Stagii de practica remunerate la Banca Transilvania pentru studentii si masteranzii care studiaza in domeniile economic si IT

Responsabilitate & implicare sociala 2018-10-23
Stagii de practica remunerate la Banca Transilvania                             pentru studentii si masteranzii care studiaza in domeniile economic si IT

Banca Transilvania da startul inscrierilor in programul de stagii de practica remunerate Fa primul pas spre o cariera de succes, in 11 centre universitare. Acesta este dedicat studentilor si masteranzilor care urmeaza profilul economic si IT.

 

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea gradului de angajabilitate a 240 de studenti din regiunile Nord-Vest, Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia si Sud-Muntenia, prin participarea la programe de invatare la locul de munca. Proiectul isi propune sa mentina atentia si dorinta de implicare a studentilor, astfel stagiile de pregatire practica vin atat in ajutorul acestora, cat si al angajatorilor in vederea unei colaborari performante si de durata.

 

Fa primul pas spre o cariera de succes este un program finantat prin POCU 2014-2020, Cod MYSMIS 109166, Axa prioritara 6, Prioritatea de investitii 10.iv, Obiectiv specific 6.13, 6.14 in parteneriat cu Clubul Intreprinzatorului Roman. Valoarea totala a proiectului este de 2.132.762,31 lei si valoarea cofinantarii UE este de 1.826.183,36 lei. Acesta se desfasoara in Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Targoviste, Timisoara si Sibiu, in intervalul 7 iunie 2018 – 6 iunie 2020.

 

Detalii despre urmatorul stagiu, organizat in noiembrie – decembrie a.c. la BT, pentru studentii si masteranzii la profilul economic:

 • Vor avea ocazia sa invete banking - teorie si practica - de la echipa Bancii Transilvania, in cadrul sucursalelor, agentiior sau Sediului Central BT.
 • Durata stagiu de practica: 3 saptamani.
 • Cei care doresc sa aplice este necesar sa trimita CV-ul la adresa internship@btrl.ro pana in data de 31 octombrie a.c., inclusiv.
 • Interviul de selectie va avea loc la Banca Transilvania, in prima parte a lunii noiembrie a.c.

 

Solutiile concrete propuse in cadrul acestui proiect sunt: dezvoltarea de parteneriate intre angajatori si universitati, diseminarea de bune practici si informarea, consilierea si orientarea pentru cresterea ocuparii a minim 240 de studenti.

 

In iulie-septembrie a.c, 15 studenti au avut ocazia sa urmeze stagiul de practica la Banca Transilvania, in cadrul directiilor IT si Transformare digitala, parte a programului Fa primul pas spre o cariera de succes.

 

 

 FISIERE MULTIMEDIA

 

Comunicat de presa pdf

Download