TOTUL...pentru medicii intreprinzatori: 3 luni de gratuitate la produse si servicii din oferta BT

Informatii campanie 2014-02-11

Cei care profeseaza in domeniul medical, avand cabinete medicale individuale, persoane fizice independente, persoane fizice autorizate sau SRL-uri, au ocazia de folosi gratuit o serie de produse si servicii din oferta BT. „Inrolarea” clientilor in aceasta campanie este pana in 15 martie, iar beneficiile sunt pe trei luni de la solicitare.

 

Banca Transilvania, prin Divizia pentru Medici, a lansat aceasta facilitate, in premiera, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei din portofoliu. Acestia pot aplica online, accesand siteul DPM, http://www.diviziapentrumedici.ro/totul-pentru-medicii-intreprinzatori/.

 

Cei care vor sa se numere de acum inainte printre clientii Bancii Transilvania vor beneficia de gratuitate, timp de trei luni de la inrolare, la urmatoarele servicii si produse: gestiunea contului; abonament la BT24 Internet Banking si Mobile Banking; plati in lei prin BT24; plati in lei pentru bilete la ordin si cecuri bancare; incasari in lei; serviciul SMS Alert; POS – fara costuri de mentenanta; de implementare; pentru consumabile si fara comision de administrare; eCommerce – fara comision de inrolare sau de administrare; cardul VISA Business Electron, VISA Business Silver, Visa Business Credit Card si MasterCard Business – fara comision de emitere sau inchidere card. Pentru cardurile de credit business, banca ofera o perioada de gratie de trei luni.

 

Clientii care lucreaza deja cu Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania beneficiaza de gratuitate la cea mai mare parte dintre produsele si serviciile mentionate, pentru cele pe care nu le detin deja. Dupa expirarea perioadei de gratuitate, in cazul in care clientii aleg sa utilizeze produsele si serviciile respective,   comisioanele BT vor fi cele standard, deja in vigoare. In cazul in care nu se doreste folosirea acestora dupa terminarea campaniei, banca nu percepe niciun cost de renuntare.

 

Divizia pentru Medici este una dintre liniile de business ale Bancii Transilvania, cu actiuni sustinute de Colegiul Medicilor din Romania.

 

Divizia pentru Medici:  www.diviziapentrumedici.ro