Voluntariat pentru plantarea Padurii Victoriabank

Comunicat de presa 2019-03-30
Voluntariat pentru plantarea Padurii Victoriabank

Banca Transilvania extinde in Republica Moldova, prin Victoriabank, programul sau de implicare sociala pentru impadurire. Prima Padure Victoriabank a fost plantata in 30 martie a.c., in Budesti (Chisinau), pe o suprafata de 3 hectare. Peste 400 de angajati ai Victoriabank, BT Leasing Moldova și Proimobil.md si alti participanti, cu sprijinul verde.md, au impadurit zona cu peste 1.000 de puieti de nuc, tei, cires, frasin si malin.

 

„Este o initiativa de responsabilizare a angajatilor nostri, a societatii in care traim. Este important sa fim responsabili atunci cand consumam hartie, apa, curent electric, sa ne gandim si la cat de greu cresc acesti copaci. Speram ca, odata cu participarea noastra la un astfel de program de implicare sociala, vor fi si altii care ne vor urma exemplul, asa incat sa ajungem sa avem un numar cat mai mare de copaci pe cap de locuitor in Republica Moldova”, afirma Bogdan Plesuvescu, CEO Victoriabank.

 

Initiativa de impadurire face parte dintr-un proiect mai amplu al Victoriabank de a fi prietenoasa cu mediul. Aceasta cuprinde folosirea responsabila a hartiei in sediile bancii. Rezultatele nu au intarziat sa apara, asa incat media lunara de consum de hartie in primele doua luni ale anului 2019 scazand semnificativ in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.