Despre noi

Banca Transilvania,
banca oamenilor intreprinzatori

 • CEL MAI MARE
  GRUP FINANCIAR
  DIN ROMANIA
 • PRIMA BANCA DIN ROMANIA
  COTATA LA BURSA DE
  VALORI BUCURESTI
 • CEL MAI VALOROS
  BRAND BANCAR ROMANESC- BRAND FINANCE 2017

 

 

 

 

Bun gasit. Noi suntem banca oamenilor intreprinzatori.

Sau mai bine spus, banca ce isi doreste ca lucrurile sa fie facute, ideile valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile putin mai diferit. Multi cred ca bankingul e doar despre bani si despre a da credit. Dar noi credem ce e mai degraba despre oameni si despre incredere.

Cu aceste idei in minte au pornit la drum cativa oameni de afaceri clujeni, care s-au strans la un loc in 1994 pentru a crea o banca locala, acasa, in Cluj. Am pastrat aceleasi valori de-a lungul timpului, pe masura ce am dus an de an povestea mai departe, pana cand am facut din Banca Transilvania una dintre cele mai mari banci din Romania – cu peste opt mii de angajati si trei milioane de clienti.


De la banking la #normalbanking

Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce cat mai aproape de realitate ideile celor care ajung la noi este esential sa ne reinventam continuu: de la deschiderea unui cont online pana la discutiile cu chatbotii nostri sau plata direct cu telefonul. Si exact asta facem, asa cum stim noi mai bine. Inovam.


Banking si ceva mai mult

Nu facem doar banking. Iubim sportul si sustinem nationala Romaniei si echipa de baschet a Clujului. Iar cand mergem la meci, cu mana pe inima cantam imnul Universitatii. Ne place sa ne uitam la tenis si suntem partenerii Simonei Halep, promitandu-i ca va ramane locul 1 in sufletul nostru indiferent de locul pe care il va ocupa in clasamente. Suntem #peopleofTIFF, #peopleofUntold, #peopleofEC sau people of every cool event & party, ai putea spune.

 

Consiliul de Administratie

 
Comitetul Conducatorilor

 

Familia de branduri BT

X
Director General Adjunct - Chief Risk Officer (CRO)
Costel Lionachescu - Membru