Banca Transilvania ofera credite punte si pachet de servicii antreprenorilor, in cadrul Programului Start-Up Nation

31 iulie 2017 Timp de citire 3:00 minute

  • Pachetul BT Start-Up Nation cuprinde: credit punte, cont curent, Contul primul an gratuit, acces la traininguri si facilitate pentru prezenta online a start-up-ului

 

Banca Transilvania sustine antreprenorii in cadrul Programului Start-Up Nation, prin Pachetul BT Start-Up Nation, fiind una dintre bancile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pentru distributia Alocatiei Financiare Nerambursabile.

 

Programul Start-Up Nation si-a propus sa contribuie la stimularea infiintarii de companii si la incurajarea persoanelor cu spirit intreprinzator. In 31 iulie a.c. a fost semnata Conventia de colaborare dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si bancile partenere, in vederea implementarii Programului Start-Up Nation in 2017, etapa care a urmat perioadei de inscriere in program a start-up-urilor, derulata in perioada iunie - iulie a.c.

 

Declaratie BT:

Omer Tetik, Director General, Banca Transilvania: “Antreprenorii programului Start-Up Nation au sustinerea noastra, ca banca a oamenilor intreprinzatori. Pachetul de servicii care insoteste creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astazi la BT pentru firmele tinere. Este un debut in conditii foarte atractive: grant guvernamental, dobanda fixa pe perioada creditului si servicii suplimentare. Insa, intelegem foarte bine, provocarea principala ramane in sarcina antreprenorilor, cei care lanseaza aceste afaceri, creeaza locuri de munca si investesc resurse personale. Programul lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat este o initiativa cat se poate de binevenita, care va contribui la dezvoltarea economica a tarii. Atat intreprinzatorilor, cat si partenerilor programului le dorim succes si businessuri cat mai durabile”.

 

Detalii despre Pachetul BT Start-Up Nation:

  • Destinat antreprenorilor beneficiari ai Programului Start-Up Nation
  • Cuprinde urmatoarele produse si servicii:

                 - Credit punte

                 - Cont curent la BT

                 - Contul primul an gratuit

                 - Inrolare in BT Club si acces gratuit, timp de un an, la cursuri, traininguri si evenimente

Facilitatea Go Online: posibilitatea realizarii unui site de prezentare a afacerii sau propriul magazin online

  • Creditul punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente – eligibile, aferente planului de afaceri - din programul de finantare pana la efectuarea transelor din ajutorul nerambursabil de maxim 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro). Dobanzile, comisioanele BT si comisionul de garantare a creditului de catre Fondul National de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil.
  • Dobanda fixa a creditului punte de la BT: 3,9%; Comision de acordare: 0,75%; Comision de gestiune lunara: 0,08%. 

Conform Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, peste 19 mii de antreprenori au depus proiecte de finantare, care insumeaza aproximativ 3,7 miliarde de lei si inseamna infiintarea a aproximativ 45 de mii de locuri de munca.

 

Pentru Banca Transilvania, participarea in Programul Start-Up Nation este o inca o ocazie de a fi alaturi de antreprenori, precum si o oportunitate de a fi partener al celui mai amplu program guvernamental de sustinere a IMM-urilor din Romania.

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.