BT Pay, integrare cu Google Fit si Apple Health pentru sustinerea unui lifestyle sanatos

06 octombrie 2020 Timp de citire 3:00 minute

 

[Update 7 octombrie 2020]: In doar o zi de la anuntarea noii facilităţi BT Pay, peste 50.000 de clienti si-au integrat in BT Pay aplicatiile de health.

# # #

Incepand de azi, BT Pay merge alert dincolo de banking, prin incurajarea unui stil de viata sanatos. Noua facilitate aduce integrarea BT Pay cu aplicatiile de monitorizare a activitatii fizice Google Fit si Apple Health, oferind utilizatorilor acces la premii in functie de activitatea lor fizica.

Prin aceasta miscare, banca pregateste platforma pentru integrarea mai multor oferte care sustin un stil de viata sanatos, continuand sa construiasca un ecosistem de oferte si premii de tip gamification.

“Facem inca un pas mare catre obiectivul nostru de a fi primul super-app de payments si banking din Romania. BT Pay a fost primul wallet single issuer din tara si si-a pastrat pozitia pe podium prin faptul ca am completat periodic aplicatia cu noi facilitati, inclusiv din zone complementare cu bankingul – donatii, oferte si sanatate. Fiecare dintre noi, desi avem multe aplicatii pe telefon, folosim zi de zi doar cateva. Acestea sunt super-apps, iar BT Pay devine una dintre ele.“ - declara Oana Ilas, Director Executiv Management si Dezvoltare Produse Retail Banking, Banca Transilvania.

Doze sanatoase de date despre activitatea fizica, in BT Pay

Prin accesul in BT Pay la detalii despre activitatea fizica, dar si prin premiile acordate, banca incurajeaza un stil de viata activ si sanatos. Utilizatorii aplicatiei vor avea acces la informatii despre pasii facuti, distanta parcursa si durata activitatii fizice direct din aplicatie, iar BT pregateste campanii personalizate cu beneficii pentru clienti, pe baza acestor date.

Primul premiu pentru utilizatorii BT Pay este o asigurare pentru incidente, iar etapele care trebuie parcurse sunt urmatoarele:

  • Accesarea sectiunii Oferte-Premii in miscare din BT Pay si conectarea contului Google Fit sau Apple Health sau Fitbit;
  • Parcurgerea a circa 10.000 de pasi/zi in perioada 5-31 octombrie a.c., ceea ce inseamna 270.000 in total;
  • Activarea ofertei dupa atingerea tintei de pasi;
  • Realizarea de plati de cel putin 100 lei cu BT Pay, Apple Pay sau Fitbit Pay in perioada campaniei.  

 

BT Pay & #bankingladistanta

BT Pay este una dintre solutiile bancii pentru banking prin telefon. Inclusiv in contextul pandemiei, pentru a ajuta clientii cu cat mai multe solutii pentru banking de la distanta, Banca Transilvania a accelerat lansarea unor facilitati in aplicatie incepand cu luna martie a.c., iar cele mai importante dintre acestea sunt urmatoarele:

  • Cardul BT nou emis, reemis la cerere sau la scadenta apare in BT Pay in format digital inainte ca un client sa intre in posesia cardului fizic.
  • Pot fi retrasi bani cu telefonul de la toate bancomatele Bancii Transilvania, pe baza de cod generat din BT Pay si primit prin SMS.
  • Pot fi incluse in aplicatie inclusiv carduri emise in Romania de alte banci si de fintech-uri pentru transferuri de bani in cardurile BT.
  • Donatii prin BT Pay.
  • Acces la detaliile despre fiecare card din aplicatie, precum numar, data expirarii si CVV, informatii pentru cumparaturi online rapide.
  • Confirmarea cumparaturilor online cu ajutorul BT Pay prin autentificare biometrica sau folosind metoda de deblocare a telefonului.

 

1 din 4 clienti folosesc cardul BT inrolat in wallet-uri: banca a ajuns la peste 1 milion de carduri unice digitale, din cele peste 4 milioane de carduri fizice, care acum sunt active in BT Pay, Apple Pau, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.