BT, premiu pentru implicare, in contextul generat de COVID-19

01 octombrie 2020 Timp de citire 2:00 minute

 

Implicarea Bancii Transilvania in sustinerea romanilor, in contextul generat de pandemie, a fost recunoscuta inclusiv prin cel mai recent premiu primit de BT, in cadrul Sustainability Awards Gala. Evenimentul a fost organizat de revista BIZ, in Bucuresti, in 30 septembrie a.c.

 

BT a fost reprezentata de Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane, care a transmis urmatorul mesaj: “Dacă ne-ar fi spus cineva la începutul anului că în martie, în loc de business, ne vom ocupa să găsim ventilatoare pentru spitale, nu am fi crezut. Dar asta am făcut! Ca oameni, atunci cand suntem in pericol, ne concentram sa ne punem la adapost pe noi si pe ai nostri. Sa punem in siguranta casa si familia. Pentru BT “casa” este Romania. Noi nu avem alta “casa”. Iar “ai nostri” sunt clientii si colegii nostri impreuna cu toti oamenii acestei tari. Asa ca atunci cand pericolul a aparut, am lasat alte planuri la o parte si am contribuit cu peste 2 milioane de euro pentru dotarea spitalelor din peste 30 de localitati. In parelel, am continuat sa facem banking atat in cele peste 400 de unitati care au ramas deschise toata perioada, cat si online, am continuat sa angajam oameni, sa finantam responsabil afacerile si cetatenii, pentru ca sa ajutam economia si pe romani. Noi, oamenii de la BT – cum ne place sa ne spunem, va multumim pentru aceasta recunoastere si vom continua sa ne implicam si sa facem bine. Cu curaj, pentru Romania, pentru noi toti!”

 

Brandurile premiate au fost desemnate de BIZ in urma analizei initiativelor si aportului acestora in comunitatile din care fac parte, in functie de patru criterii: impact, eficienta, inovatie si originalitate.

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.