Blog 2020-12-21

#BlogulBT: Internet security tips – Tot ce trebuie sa stii pentru a-ti pastra banii in siguranta

Cu #onlinebanking-ul vine o serie de avantaje si beneficii de necontestat, care in timp ne-au facut viata de zi cu zi mai usoara. Dar sa nu uitam de siguranta in mediul online! Tocmai din acest motiv ti-am pregatit o lista cu bune practici pentru a-ti pastra datele si banii in siguranta. 1. Atentie [...] Detalii

Anunturi 2020-12-18

Programul unitatilor BT in perioada 24 decembrie - 3 ianuarie

In perioada sarbatorilor de iarna, unitatile BT vor functiona dupa un program special: 24 Decembrie – Ne gasesti pana la ora 16:oo in toate unitatile. 25 Decembrie – Deschidem cadourile alaturi de cei dragi. Craciun fericit tuturor! 26 - 27 Decembrie – Intre 12:00 si 17:00 [...] Detalii

Comunicat de presa 2020-12-14

Chatbot-ul Raul de la BT ajuta antreprenorii cu afaceri mici sa aplice online pentru un credit la BT Mic

Antreprenorii cu afaceri mici pot aplica rapid pentru un credit la BT Mic prin chatbot-ul Raul de la BT pentru a incepe sau a creste o afacere. Acesta poate fi accesat pe site-ul BT Mic, prin telefon, tableta sau calculator. Dezvoltarea anuntata astazi a fost realizata de echipele Bancii Transilvania [...] Detalii

Comunicat de presa 2020-12-10

BT Visual Help are o optiune noua pentru gestionarea cardurilor

🔸 Numar record de interactiuni in aplicatie, in noiembrie: circa 100.000 🔸 BT Visual Help vine cu o optiune noua si utila pentru gestionarea cat mai buna a cardurilor si a banilor, in cazul in care clientii sunt nevoiti sa conteste o tranzactie efectuata cu cardul. Astfel, persoanele care iau [...] Detalii

Comunicat de presa 2020-12-08

Ömer Tetik, Bancherul Anului celor 25 de ani de Piata Financiara

Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania, a fost desemnat Bancherul Anului celor 25 de ani de Piata Financiara. Ömer Tetik face parte din echipa bancii din anul 2013, iar sub coordonarea sa Banca Transilvania a ajuns liderul pietei bancare. In Romania este din anul2000, cand a venit ca vicepresedinte [...] Detalii