Comunicat de presa 2021-03-24

Luminita Runcan, Director General Adjunct Risc BT, premiata in cadrul galei Femei care schimba Romania

Astazi a avut loc Gala Femei care schimba Romania, organizata de Fin Team si sustinuta de Piata Financiara. Din partea Bancii Transilvania a fost premiata Runcan Luminita, Director General Adjunct Risc, care a transmis urmatoarele mesaje: *Am avut sansa sa lucrez si sa ma dezvolt intr-o organizatie [...] Detalii

Comunicat de presa 2021-03-22

Banca Transilvania devine partenerul oficial al Federatiei Romane de Fotbal si sustine viitorul fotbalului romanesc

Banca Transilvania devine partenerul oficial al fotbalului romanesc printr-un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal pentru sustinerea echipelor nationale de juniori. BT este partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15 si sustine, de asemenea, U21, calificata la Campionatul European [...] Detalii

Comunicat de presa 2021-03-18

Premiera: AliasPay, o noua solutie pentru a trimite sau primi bani prin telefon

Clientii Bancii Transilvania au, de acum inainte, o alternativa in plus pentru a transfera bani prin telefon, AliasPay, care poate fi accesata din aplicatia BT Pay. Transferurile de bani intre conturi deschise la banci diferite pot fi realizate folosind numarul de mobil al beneficiarului, in locul IBAN-ului. [...] Detalii

Comunicat de presa 2021-03-17

#CumparaDeLangaTine, initiativa BT pentru sustinerea antreprenorilor continua in aplicatia Tazz by eMAG

Tazz by eMAG se alatura initiativei #CumparaDeLangaTine a Bancii Transilvania prin lansarea in aplicatie a unei categorii cu acelasi nume, pentru sustinerea antreprenorilor care fac parte, prin afacerile lor, din viata romanilor. Pe langa incurajarea vanzarilor, prin aceasta lansare, BT si Tazz [...] Detalii

Blog 2021-03-16

#BlogulBT: Cum să-ți ții banii în siguranță. Bye-Bye phishing

Cum să-ți ții banii în siguranță. Bye-Bye phishing

Hai sa povestim un pic despre cum poti sa-ti protejezi contul si banii si sa nu cazi in capcane online. Exista persoane care iti pot cere informatii confidentiale pe social media, prin SMS, pe e-mail sau telefonic, pretinzand chiar ca sunt angajati BT sau ai unei institutii de stat. E bine sa stii [...] Detalii