Comunicat de presa 2021-07-12

Peste 1 milion de persoane s-au informat de pe Intreb BT in prima jumatate a anului, +26% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Intreb BT a continuat sa fie si in prima parte a acestui an unul dintre cele mai accesate canale de comunicare ale Bancii Transilvania. A fost inregistrat un nou record de vizitatori: peste 1 milion, +26% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cu peste 1.700 de intrebari si raspunsuri despre [...] Detalii

Blog 2021-07-09

#BlogulBT: Titlurile de stat Fidelis, instrumentul financiar potrivit pentru investitorii cumpatati

Dupa cum probabil ai aflat pana acum, investitiile sunt o modalitate prin care ai optiunea de a pune banii sa lucreze pentru tine. Si cine nu si-ar dori asa ceva? O modalitate in plus de a-ti creste sursele de venit, cu siguranta, este o idee buna la orice varsta. Fie ca esti investitor aflat la [...] Detalii

Comunicat de presa 2021-07-08

Banca Transilvania dubleaza donatiile facute in iulie catre PEDITEL

Serviciul de asistenta pediatrica a ajutat pana acum peste 300.000 de copii din Romania si diaspora Donatiile catre PEDITEL, facute in luna iulie prin site-ul BT, sunt dublate de Banca Transilvania. Peditel este singurul serviciu non-stop de asistenta pediatrica gratuita din Romania, destinat parintilor [...] Detalii

Comunicat de presa 2021-07-07

Bit Soft atrage 1,5 milioane euro printr-un plasament privat de obligatiuni intermediat de BT Capital Partners

Bit Soft, compania care dezvolta si distribuie solutii end-to-end integrate pentru industria ospitalitatii, a incheiat cu succes plasamentul privat de obligatiuni prin care a atras 1,5 milioane euro, cu scadenta in 2025 la o dobanda de 5,5%. Obligatiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de [...] Detalii