Anunturi 2022-06-10

Aplicatiile Neo, BT24, BT Ultra si anumite functionalitati BT Pay, BT Express si BT Express Plus nu vor fi disponibile in 11/12 iunie, in intervalul 24.00 – 10.00

Aplicatiile Bancii Transilvania nu vor functiona total sau partial in intervalul 11 iunie, ora 24.00 – 12 iunie, ora 10.00, avand in vedere ca integrarea Idea::Bank în Grupul Financiar BT a intrat in etapa finala, iar in 11 – 13 iunie a.c. are loc transferul produselor bancare ale [...] Detalii

Comunicat de presa 2022-06-06

Integrarea Idea::Bank in Grupul Banca Transilvania a intrat in linie dreapta

Ce trebuie sa stie clientii Idea::Bank despre perioada 10 – 14 iunie Integrarea Idea::Bank in Grupul Financiar BT a intrat in etapa finala, asa incat pana luni, 13 iunie a.c., va fi finalizata cesiunea catre Banca Transilvania a unei parti din contractele incheiate intre Idea::Bank si clientii [...] Detalii

Comunicat de presa 2022-06-02

Banca Transilvania a achizitionat Tiriac Leasing

Banca Transilvania a cumparat Tiriac Leasing de la Grupul Tiriac, prima achizitie BT a unei companii de leasing care nu face parte dintr-un grup financiar-bancar. Banca face astfel un pas strategic pentru intarirea pozitiei pe piata de leasing auto.BT si Grupul Tiriac au anuntat in ianuarie a.c. semnarea [...] Detalii

Comunicat de presa 2022-06-01

BT, premiata pentru cele mai multe credite de invetitii IMM Invest

Banca Transilvania a primit Trofeul Excelentei pentru cele mai multe credite de invetitii acordate prin programul IMM Invest.BT a fost reprezentata de Omer Tetik, Director General, in cadrul Galei Fondului National de Garantarea a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), care a [...] Detalii

2022-05-31

Siguranta cibernetica: Advanced Mode

E clar, datorita tehnologiei, traim cu totii intr-o lume in care s-a apasat butonul de fast-forward. Ne-am obisnuit sa citim mesajele pe diagonala, sa actionam rapid, de multe ori, din instinct si sa nu mai fim atenti la informatia pe care o primim. Well, daca ai nevoie de un semn care sa te faca sa [...] Detalii