Responsabilitate & implicare sociala 2020-10-12

Romanii si Banca Transilvania au donat aproape 120.000 de euro pentru a pregati 1.200 de copii pentru scoala

Aproape 120.000 de euro au fost donati de romani si de Banca Transilvania in cadrul campaniei Echipeaza-ti copilul sa mearga la scoala chiar daca nu e al tau. Initiata la inceputul lunii septembrie de BT si de Organizatia Salvati Copiii Romania, actiunea a demonstrat inca o data puterea solidaritatii: [...] Detalii

Comunicat de presa 2020-10-09

BT si USAMV Cluj-Napoca lanseaza programul Agro Intergeneration pentru agricultura moderna

🔸 Banca Transilvania si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca organizeaza cursuri pentru dezvoltarea competentelor in agribusiness. 🔸 Cei 22 de cursanti sunt din familii care sunt lucreaza cu BT si au activitate in agribusiness, in 16 judete. 🔸 Educatia [...] Detalii

Blog 2020-10-08

#BlogulBT: Mythbusting: adevaruri despre popriri

Mythbusting: adevaruri despre popriri

Poprirea e acel moment in care contul de la banca este blocat si, ca de obicei, nu prea ne dam seama pe moment care ar fi motivul. Iar atunci ne spunem ca asa zi nu am avut de mult timp. Practic, sunt (p)oprite sumele datorate – nu bancii, asa cum se crede – ci, de exemplu, ANAF-ului [...] Detalii

Comunicat de presa 2020-10-08

Banca Transilvania simplifica pasii pentru antreprenorii care se inscriu in programul de granturi

● Contul la BT poate fi deschis 100% online de firmele si PFA-urile care nu sunt clienti BT si au un singur asociat, iar toate tranzactiile in/din contul de grant BT sunt gratuite ● Banca Transilvania este pregatita sa distribuie granturi din fonduri europene destinate sustinerii antreprenorilor [...] Detalii

Comunicat de presa 2020-10-06

BT Pay, integrare cu Google Fit si Apple Health pentru sustinerea unui lifestyle sanatos

[Update 7 octombrie 2020]: In doar o zi de la anuntarea noii facilităţi BT Pay, peste 50.000 de clienti si-au integrat in BT Pay aplicatiile de health. # # # Incepand de azi, BT Pay merge alert dincolo de banking, prin incurajarea unui stil de viata sanatos. Noua facilitate aduce integrarea [...] Detalii