Blog 2022-01-06

#BlogulBT: Produsele si serviciile BT tin cont de trenduri, de nevoi si de stilul de viata al clientilor

Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, BT, a acordat de curand un interviu publicatiei online Banking News in care abordeaza subiectul trendurilor observate in domeniul creditarii si estimarile previzionate in acest sector, pentru anul 2022. Am preluat mai jos integral interviul, [...] Detalii

Blog 2021-12-30

#BlogulBT: Perspective macroeconomice pentru Romania in 2022

Perspective macroeconomice pentru Romania in 2022

Ne apropiem de finalul inca unui an economic atipic, caracterizat prin persistenta crizei sanitare, relansarea economiei si acumularea de provocari, inclusiv intensificarea presiunilor inflationiste, majorarea cotatiilor la materii prime si tensiunile politice.Cu toate acestea, economia Romaniei a prezentat [...] Detalii

Anunturi 2021-12-30

Informatii pentru persoanele cu credite in franci elvetieni: LIBOR CHF devine SARON

Indicele LIBOR CHF, specific creditelor in franci elvetieni, devine SARON incepand cu 1 ianuarie 2022. Inlocuirea este facuta automat pentru clientii cu imprumuturi in CHF si nu este necesar act aditional la contractul de credit.Banca Transilvania are un portofoliu restrans de credite in franci elvetieni, [...] Detalii

Comunicat de presa 2021-12-27

BT Capital Partners a coordonat cu succes tranzactia de vanzare a celui mai mare producator de solutii de placare cu piatra decorativa din Europa

BT Capital Partners (BTCP) a asigurat consultanta exclusiva companiei Modulo Decorative Solutions, liderul european in productia de solutii de placare cu piatra decorativa, in tranzactia de vanzare catre fondul asiatic de investitii CEECAT Capital.Aportul BT Capital Partners la succesul tranzactiei [...] Detalii

Blog 2021-12-21

#BlogulBT: Perspective pentru sectorul bancar

Perspective pentru sectorul bancar

Articolul face parte dintr-o serie de analize despre provocarile banking-ului in acest deceniu, realizate de dr. Andrei Radulescu, Director Analiza Macroeconomica, Banca Transilvania.Sectorul bancar din Romania a fost rezistent la incidenta pandemiei si la consecintele acesteia de pana acum, evolutie [...] Detalii