Comunicat de presa 2015-05-13

BT lanseaza in premiera pe piata romaneasca plata cu wallet MasterPass

BT a incheiat un acord cu Mastercard si Romcard pentru procesarea de plati online prin portofelul digital (Wallet), integrat cu solutia Masterpass, la comerciantii parteneri BT. Companiile care folosesc servicii de e-commerce de la BT vor beneficia de noua tehnologie de plata online pe paginile lor [...] Detalii

0000-00-00

Banca Transilvania a cofinantat proiecte europene nerambursabile in valoare de peste 200 milioane lei

Banca Transilvania a continuat, in primele 9 luni ale acestui an, sa contribuie la cresterea procesului de absorbtie a fondurilor europene de catre firmele din Romania. Pana la finalul lunii septembrie a.c., banca a cofinantat proiecte europene in valoare de peste 200 milioane lei, a acordat [...] Detalii

2013-12-09

Extinderea BT in Italia – povestea pas cu pas, pe acest site

In cadrul paginii "Hot Topic: BT Italia" este prezentata, in etape, povestea ideii de extindere a Bancii Transilvania in Italia. In 3 ianuarie 2014, banca va deschide o sucursala in Roma, in special pentru romanii de acolo. Hot [...] Detalii

Comunicat de presa 2015-04-20

Banca Transilvania deschide o agentie in Motru, in judetul Gorj

Banca Transilvania se extinde in judetul Gorj, prin deschiderea Agentiei Motru, str. Trandafirilor, nr. 8A. BT vine cu o oferta care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, iar programul este de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00. De acum, Banca Transilvania este prezenta [...] Detalii

0000-00-00

Western Union si Banca Transilvania lanseaza in premiera in Romania si in lume serviciul de transfer de bani prin bancomat

Bucuresti, 25 noiembrie 2010 - Western Union - compania lider pe piata globala a transferurilor de bani - si Banca Transilvania - cea mai mare banca privata cu capital majoritar romanesc - lanseaza, in premiera in Romania si in reteaua internationala a Western Union, serviciul de transfer de bani [...] Detalii