Informatii campanie 2013-12-10

Oferta prin Star BT. Early Booking 2014, vacante in rate fara dobanda

Prin programul de loialitate STAR BT, Banca Transilvania si agentia de turism Mareea au lansat o campanie de Early Booking, valabila pana in 24 decembrie a.c., pentru programarea vacantelor din 2014. Datorita acestei promotii, persoanele care au un card STAR BT pot achita vacanta in sase rate fara [...] Detalii

Comunicat de presa 2015-04-22

BT Leasing finanteaza proiecte de eficienta energetica si energie regenerabila destinate IMM-urilor

● BTL, prima companie de leasing din Romania inclusa in Programul RoSEFF ● ● Acces la grant UE intre 10% si 15% din valoarea finantarii ● BT Leasing, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, sustine proiecte de eficienta energetica si energie regenerabila destinate IMM-urilor, [...] Detalii

0000-00-00

93,89% ESTE INDICELE DE SUBSCRIERE LA MAJORAREA CAPITALULUI SOCIAL AL BANCII TRANSILVANIA

Banca Transilvania a inregistrat un procent de subscriere la majorarea capitalului social de 93,89%, valoarea subscrierii fiind de 112.678.645 lei, ceea ce demonstreaza increderea pe care actionarii o au in BT si in perspectivele ei. Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania anunta [...] Detalii

2013-12-10

Banca Transilvania, 2 milioane de carduri in portofoliu

Banca Transilvania are in portofoliu 2 milioane de carduri, fiind unul dintre cei mai mari emitenti de carduri din Romania. In functie de volumele de tranzactii generate prin utilizarea cardurilor BT de catre clienti, cota de piata este de 17%. Comparativ cu 2012, BT a inregistrat in acest an [...] Detalii

Comunicat de presa 2015-03-31

Rezultate financiare BT, la 31 martie 2015

BT a acordat peste 30.500 de credite noi in primele 3 luni ale anului Cresterea organica ramane focusul Bancii Transilvania in 2015 ● +1,2% total active, +1,7% sold credite, +0,5% resurse atrase, +37,5% plasamente la banci ● Eficienta operationala a crescut: raportul cost/venit a ajuns, [...] Detalii