Comunicat de presa 2015-03-05

Banca Transilvania se extine in Turnu Magurele. 540 de sedii BT

Banca Transilvania isi intareste prezenta in Teleorman, prin deschiderea Agentiei Turnu Magurele, strada Republicii, bl. G4. BT vine cu o oferta care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, iar programul este de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00. In judetul Teleorman [...] Detalii

0000-00-00

BT, premiata pentru preocuparea fata de sustinerea sectorului medical privat din Romania

Banca Transilvania a primit, in cadrul Galei FinMedia, premiul "Cea mai sustinuta preocupare de a sprijini financiar sectorul medical privat din Romania". Evenimentul, avand ca subiect general "Dezvoltarea infrastructurii private de sanatate", a reprezentat un mediu de dezbateri despre diferite [...] Detalii

Comunicat de presa 2013-11-07

21 milioane EURO pentru micro-intreprinderile din Romania, prin acordul incheiat intre Fondul European de Investitii si Banca Transilvania, in baza programului Progress

Fondul European de Investitii si Banca Transilvania au incheiat un acord de garantare a creditelor, pentru sustinerea a peste 2.000 de micro-intreprinderi din Romania. Acest parteneriat va facilita accesul micro-intreprinderilor la finantare, in special accesul tinerilor intreprinzatori din Romania care [...] Detalii

Informatii campanie 2015-02-28

BT24 Internet Banking si Mobile Banking gratuit pentru 1 an. Campanie in agentiile BT din mall-uri

Banca Transilvania desfasoara in weekend-urile din perioada 28 februarie – 31 mai a.c., in 18 agentii BT aflate in mall-urile din tara, campania BT24 Internet Banking si Mobile Banking gratuit, timp de 1 an. Aceasta se adreseaza celor care aplica pentru BT24 Internet Banking si BT24Mobile [...] Detalii

0000-00-00

Banca Transilvania a cofinantat proiecte europene in valoare de peste 150 milioane lei, in 2010

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania: "Rezultatele sunt optimiste, peste asteptari" In primele 6 luni ale acestui an, Banca Transilvania a cofinantat proiecte cu fonduri nerambursabile in valoare de peste 150 milioane lei si a consiliat aproximativ 500 de clienti, in vederea [...] Detalii