Agentia BT Iulius Mall Cluj-Napoca s-a mutat in casa noua

Comunicat de presa 2016-03-25
Agentia BT Iulius Mall Cluj-Napoca s-a mutat in casa noua

Agentia BT din Iulius Mall Cluj-Napoca s-a mutat intr-o noua locatie din acelasi centru comercial, aducand conceptul BT Mall Banking mai aproape de clujeni: sediul are un design modern, ofera servicii de tip self banking, va propune oferte exclusive si aduce tehnologie de ultima generatie.

 

Noul sediu BT ofera urmatoarele servicii de tip self banking:

  • Automatul bancar multifunctional permite realizarea mai multor operatiuni bancare, in toata perioada de functionare a centrului comercial: depuneri de numerar, retrageri in lei si valuta pentru persoane fizice, transfer de bani Western Union si plata utilitatilor, schimb valutar, depuneri de numerar pentru persoane juridice si transfer de bani intre conturi.
  • Ecranul touch screen permite accesarea simulatorului de credite; aplicarea online la produsele si serviciile BT; adresarea de intrebari pe subiecte financiar-bancare echipei bancii, prin intermediul platformei digitale „Intreb Banca Transilvania”, precum si accesarea informatiilor despre cursul valutar sau despre unitatile BT.

 

In plus, copiii se pot distra intr-un spatiu de joaca amenajat special, cat timp parintii realizeaza operatiuni bancare.