Banca Transilvania, 3 premii la Gala Premiilor de Excelenta in HR

Comunicat de presa 2019-03-28
Banca Transilvania, 3 premii la Gala Premiilor de Excelenta in HR

Banca Transilvania a fost triplu premiata la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, organizata de HR Club Romania, in 27 aprilie a.c., in Bucuresti, la JW Marriott Grand Hotel.

 

Evenimentul, ajuns la a 11-a editie, este unul dintre cele mai prestigioase evenimente dedicate domeniului HR, care premiaza an de an excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

 

Titlurile obtinute de BT sunt urmatoarele:

  • Premiul Special pentru programul de preventie “Screening-ul salveaza vieti”, derulat de BT impreuna cu Reteaua de Sanatate Regina Maria. Inceput in 2017, este cel mai amplu program de preventie a cancerului desfasurat intr-o companie, in Romania;
  • Premiul pentru echipa CEO – HR Manager a anului pentru proiecte de anvergura, cu impact major, desfasurate in anul 2018;
  • Premiul special al Generatiei Z – pentru BT Con(vention), eveniment lansat de BT in 2018 si dedicat echipei sale. “Organizatia in care am vrea sa lucram este Banca Transilvania”– au declarat aseara cei patru liceeni de la Liceul Tudor Vianu din Bucuresti care au format juriul Generatiei Z.

 

Banca Transilvania a fost reprezentata la gala de Nevenca Doca – Director Executiv Resurse Umane, Mariana Comsa – Director Adjunct Resurse Umane, Andreea Talpos – Sef Serviciu Academia BT si de Codruta Gaspor – Sef Serviciu Management Proiecte Resurse Umane.

 

In competitia pentru premiile HR au fost inscrise aproape 50 de proiecte, iar juriul a fost format din directori generali de companii şi directori de resurse umane.

 

HR Club Romania, organizatorul acestei competitii, este asociatia profesionistilor in resurse umane. Are aproape 500 de membri din peste 300 de organizatii din principalele industrii din tara. Infiintata in 2004, misiunea asociatiei este sa incurajeze dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.