Stiri

Banca Transilvania a primit certificarea Best Place to Work în România

Comunicat de presa2020-02-24
Banca Transilvania a primit certificarea Best Place to Work în România


Banca Transilvania a primit certificarea Best Place to Work în România

BT a primit o nouă recunoaştere ca angajator, de data aceasta internaţională, prin certificarea Best Place to Work for în România. Acesta este un program internaţional de evaluare, desfăşurat în peste 100 de ţări din lume.

Certificarea vine ca urmare a rezultatelor unui sondaj intern şi a unei evaluări complexe a băncii, pe următoarele criterii: leadership, implicarea angajaţilor, compensaţii şi beneficii pentru angajaţi, dezvoltare profesională şi personală, echipa şi relaţiile din cadrul echipelor, implicarea BT în comunitate, politici de resurse umane, respectiv wellbeing - starea de bine a angajaţilor. Unul dintre cele mai relevante rezultate este următorul: 82% dintre respondenţii la sondaj sunt de părere că Banca Transilvania este unul dintre cele mai bune locuri în care să lucrezi.

  • În timp ce Banca Transilvania a crescut ca business, a crescut și grija faţă de angajații săi. Ne propunem să menținem acest lucru ca obiectiv al modului nostru de a dezvolta afaceri. Da, avem colegi la Banca Transilvania, nu FTEs (Full Time Equivalents) și facem tot posibilul să le oferim o experiență dinamică, având ca scop dezvoltarea personală şi profesională, încurajându-i astfel pe de-o parte să realizeze performanțe susţinute pentru clienții noștri, iar pe de altă parte să învețe dinsuccesul, dar şi din nereușitele lor. Un alt obiectiv al nostru este acela ca atât Banca Transilvania, cât şi colegii noştri să aibă un impact pozitiv în comunitate - Ömer Tetik, Director General BT.
  • “În Banca Transilvania, toata lumea, începând cu membrii Consiliului de Administraţie şi până la nivelul fiecarui manager din reţeaua băncii, se asigură că mediul de lucru este unul care oferă siguranţă, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic/emotional. Managerii sunt instruiți să comunice, să dezvolte și să demonstreze că le pasă cu adevărat de colegii lor. Angajații au un cuvânt de spus, iar acesta este ascultat. De asemenea, Banca Transilvania este un mediu dinamic care oferă numeroase provocari şi oportunități, fiind,  de asemenea, fun și plin de satisfacții” - Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane BT. 

Banca Transilvania are peste 8.800 de angajaţi, iar media de vârstă este de 37 de ani. Pentru 1.700 dintre ei, BT este primul loc de muncă. Anul trecut s-au alăturat băncii aproape 1.900 de colegi noi, iar peste 2.000 au avut ocazia să evolueze în carieră prin transfer sau promovare. Tot anul trecut, peste 5.000 de angajaţi BT au beneficiat atat de cursuri specifice activităţii, cat şi cursuri de dezvoltare personală.

Banca Transilvania este, de asemenea, în Topul celor mai doriţi angajatori în 2019, realizat de Catalyst Solutions, unde ocupa locul 11.

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)