BT, Banca Anului pe piata cardurilor, si in acest an. Premiile primite la Gala NoCash

Comunicat de presa 2019-05-10
BT, Banca Anului pe piata cardurilor, si in acest an. Premiile primite la Gala NoCash

 

Banca Transilvania a primit trei premii in cadrul galei organizate de NoCash, in Bucuresti, in 9 mai a.c.:

  • BT, Banca Anului pe piata cardurilor, cu peste 3,8 milioane de carduri in portofoliu; Acesta este cel mai important premiu din industrie, avand la baza criterii complexe de evaluare, atat in ceea ce priveste emiterea, acceptarea, cat si lansare de produse noi in domeniu;
  • BT Visa Electron, cardul de cumparaturi al anului. Clientii bancii au realizat peste 80 de milioane de tranzactii cu acest tip de card, in 2018, facand din cardul Visa Electron cel mai cunoscut si mai utilizat produs din piata.
  • BT Pay, pionier in industria platilor electronice. Aplicatia este primul wallet bancar din Romania, lansat de banca in 2018 si care acum are 220.000 de utilizatori. BT Pay face parte din colectia cu acelasi nume, BT fiind  singura banca din Romania care ofera o paleta complexa de accesorii de plata, care cuprinde: aplicatie, bratara, ceas, sticker, introlare in Fitbit Pay si Garmin Pay.

 

Banca Transilvania a fost reprezentata la eveniment de Gabriela Nistor, Director General Adjunct - Retail Banking si de Oana Ilas, Director Executiv Management Produse Retail.

 

„Premiile primite ne onoreaza si arata din nou ca la Banca Transilvania performanta privind cardurile este de cursa lunga: BT a fost desemnata Banca Anului in industria cardurilor de 9 ori in ultimii 11 ani. Aceasta recunoastere vine intr-un moment important, anul 2018 fiind unul solicitant, dar generos cu realizarile. Ne bucuram ca in paralel cu integrarea Bancpost in BT am reusit sa crestem organic businessul de carduri si sa respectam roadmap-ul digital pe care am pornit, prin marcarea unor premiere importante in industrie, in 2018: wallet-ul BT Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, primul card de masa tokenizat in Romania. As dori sa multumesc intregii echipe BT pentru aceste reusite: de la retea pana la departamentele care fac posibile aceste lansari de produse: business, IT, marketing, digital si celelalte departamente de suport” – declara Oana Ilas.

 

Gala NoCash este evenimentul din industria platilor electronice cu cele mai multe editii, lansat in 2002. Premiile de excelenta se acorda pentru activitatea si rezultatele obtinute in anul anterior, fiind astfel o confirmare oficiala a acestora.