Cardul de masa de la Banca Transilvania poate fi inrolat in aplicatia BT Pay

Comunicat de presa 2018-10-10
Cardul de masa de la Banca Transilvania poate fi inrolat in aplicatia BT Pay

Cardul de masa BT, versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite, poate fi inrolat in aplicatia de tip wallet BT Pay. Poate fi folosit, in functie de accesarea aplicatiei prin Android sau iOS, pentru plata cu telefonul a cumparaturilor alimentare si a consumatiei la restaurant in reteaua de parteneri ai bancii, respectiv pentru verificarea sumelor de pe card si a tranzactiilor efectuate cu acesta.

 

Lansarea acestei optiuni, in premiera in Romania, este inca un pas facut de Banca Transilvania in directia digital, de data aceasta pentru clientii in numar foarte mare care primesc salariul la BT.

 

Aplicatia BT Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardurilor BT, asa cum este cardul de masa.

 

BT Pay, experiente noi la cumparaturi

  • Principalele functionalitati ale BT Pay sunt urmatoarele: Cumparaturi si Transfer de bani cu telefonul, Imparte costul, Solicita bani de la mai multe persoane si Trimite bani catre contacte multiple din telefon.
  • Pentru cardul de masa BT inrolat in aplicatie, avand in vedere specificitatea lui, sunt valabile o parte dintre functionalitatile BT Pay: de pe iOS clientii pot vizualuza soldul şi istoricul tranzactiilor efecuate cu acestea, iar de pe Android pot efectua inclusiv plati cu telefonul in reteaua de parteneri ai bancii, care poate fi consultata aici.
  • BT este prima banca din România care ofera posibilitatea de a plati contactless, cu telefonul, cu ajutorul BT Pay.
  • Aplicatia este descarcata, in medie, de 1.000 de ori/zi, de la lansarea din ianuarie a.c.
  • Face parte din Colectia BT Pay, care cuprinde, pe langa aplicatie, stickerul, ceasul şi bratara contactless.

 

Cardul de masa BT a luat locul tichetelor de masa clasice

  • Acest produs, lansat de BT in acest an, este un card Visa contactless, care poate fi obtinut exclusiv prin angajator daca se numara printre institutiile sau companiile din Romania care ofera angajatilor  tichete/bonuri de masa ca beneficiu extra-salarial.
  • Confera flexibilitate la plata,indiferent daca valoarea acesteia este mai mica sau mai mare decat cea a unui tichet de masa clasic.
  • Este reincarcabil: angajatorul alimenteaza lunar cardurile de masa ale angajatilor cu suma echivalenta bonurilor de masa. Banii de pe Cardul de masa – fizic sau din BT Pay - nu pot fi retrasi, respectiv transferati.
  • Pentru clientii persoane fizice care au Card de masa BT, comisionul de emitere/reemitere, adminstrare si plati este zero.
  • Asistență 24h/24: 0800 80 CARD (2273); 0264.594.337.

 

Banca Transilvania este cel mai mare jucator pe piata de carduri din Romania, cu 3,2 milioane de carduri emise. Tranzactiile efectuate cu acestea si cu accesoriile de plata BT Pay au crescut cu aproape 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut.